Samsung lanserar Galaxy Book4 Edge: Den nya AI-PC:n som utökar Galaxy AI:s ekosystem

Samsung lanserar Galaxy Book4 Edge: Den nya AI-PC:n som utökar Galaxy AI:s ekosystem

Samsung lanserar idag sin senaste innovation, Galaxy Book4 Edge, som representerar nästa generations AI-PC. Med imponerande 45 TOPS NPU AI-datakraft och de senaste hybrida AI-integrationerna, erbjuder denna PC en hyperuppkopplad mobil AI-upplevelse. Samsung har utvecklat denna banbrytande teknologi i samarbete med ledande branschpartners.

Samsung ligger verkligen på just nu med innovativa AI-produkter och det känns nästan som att vi rapporterar om nya produkter varje vecka. Tidigare i år har man bland annat lanserat AI-hushållsapparater, AI-tvättmaskiner och den fantastiska AI-TV:n som nyligen kom ut i Sverige. Nu meddelar man även om en ny Galaxy AI-produkt när Galaxy Book4 Edge snart kommer ut på marknaden.

Samsung Book4 Edge – Utökad AI-Uppkoppling

Samsung lanserar Galaxy Book4 Edge: Den nya AI-PC:n som utökar Galaxy AI:s ekosystem

Galaxy Book4 Edge tar AI-uppkoppling till en ny nivå. Med Wi-Fi 7 får användaren en snabb och sömlös internetuppkoppling över flera enheter, vilket möjliggör både användning av enhetsbaserade och molnbaserade AI-processer.

Denna hybridmetod ger användaren tillgång till AI-funktioner offline samtidigt som datasekretessen bibehålls. Tack vare Snapdragon-plattformen får användaren en ökad produktivitet och skräddarsydda AI-upplevelser direkt på enheten.

Galaxy Book4 Edge är en CoPilot+ PC, vilket innebär en smidig integration med andra Samsung Galaxy-enheter. Genom att ansluta en smartphone till Galaxy Book4 Edge kan användaren uppleva Galaxy AI-funktioner på en större skärm via Link to Windows. Andra populära funktioner som Chat Assist och Live Translate finns också tillgängliga, vilket gör arbetsflödet mer effektivt.

Samsungs samarbete med Microsoft har gjort det möjligt att integrera Copilot i Galaxy Book4 Edge, vilket skapar en perfekt mix av AI på enheten och i molnet. Detta gör det möjligt att ställa in larm, hämta kontakter och skicka meddelanden via Copilots röststyrning, vilket ökar användarens produktivitet.

Förbättrad prestanda och effektivitet

samsung book4 edge sverige

Galaxy Book4 Edge är utformad för att vara nästa generations AI-PC genom att erbjuda avancerade AI-tjänster till fler användare. Med 45 TOPS NPU och Snapdragon® X Elite-processorn får användaren en fantastisk prestanda och förbättrad AI-kapacitet.

Funktionen Recall hjälper användaren att snabbt hitta dokument och e-post genom att använda nyckelord.

I dagens hybrida arbetsmiljö, där videosamtal ofta involverar deltagare från olika länder, är realtidsundertexter en nödvändighet. Funktionen Live Captions bryter språkbarriärer genom att skapa undertexter i realtid, vilket förbättrar kommunikationskvaliteten.

Kreativa möjligheter med förstklassig skärm och design

samsung galaxy book4 egde dator egenskaper

Samsung Galaxy-användare har nu tillgång till fler verktyg för kreativa projekt. Med Galaxy Book4 Edge och Cocreator kan användaren använda AI för att utveckla och förfina sina kreativa idéer. Funktionen Windows Studio Effects tar videosamtal till nästa nivå med kamerafilter och bakgrundseffekter styrda av enhetens AI.

Galaxy Book4 Edge erbjuder en premium skärm och design som gör det lättare än någonsin att förlora sig i kreativa projekt. Vision Booster förbättrar synligheten utomhus, medan den antireflekterande multitouchskärmen minskar reflexer och förbättrar kvaliteten på den dynamiska AMOLED 2X-skärmen.

Den ultratunna och lätta designen ger användaren friheten att vara kreativ när som helst och var som helst.

Galaxy Book4 Edge är skyddad av Samsung Knox, en säkerhetsplattform av militärklass med flera skyddslager. Den är designad för att säkra kritisk information på enheten och skydda mot hot. Som en Microsoft Secured-core PC erbjuder den avancerat skydd för Windows 11.

Förberedd för framtidens näringsliv

Samsung Galaxy Book4 Edge lanseringsdatum

Med Galaxy Book4 Edge får företag möjlighet att integrera AI-funktioner i sina verksamheter, vilket hjälper dem att avancera sina teknikstrategier. Anställda kan använda naturligt språk för att snabbt hitta dokument, överbrygga språkbarriärer med Live Captions och utnyttja personliga assistenter för att förbättra produktiviteten.

Samsung Galaxy Book4 Edge lanseringsdatum

Galaxy Book4 Edge kommer att finnas tillgänglig på utvalda marknader inklusive Frankrike, Tyskland, Italien, Korea, Spanien, Storbritannien och USA från den 18 juni 2024.

Information om prissättning och tillgänglighet för Sverige kommer att tillkännages senare. Modellerna på 14 och 16 tum har en slät finish och är tillverkade av återvunna material som plast, glas och aluminium.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Hur man skapar bra AI-bilder – Den ultimata guiden
Att skapa AI-bilder kan vara ett spännande och kreativt arbete. Men hur...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *