Sonos presenterar sina första hörlurar med Sonos Ace

Sonos lanserar sina första hörlurar Sonos Ave

Sonos har idag presenterat sina första hörlurar, Sonos Ace, och därmed tagit sitt första kliv in i kategorin för personligt ljud. Dessa over-ear-hörlurar med Bluetooth® erbjuder en rad avancerade funktioner, inklusive spatial audio, aktiv brusreducering och ett praktiskt transparensläge. Med den nya TrueCinema-tekniken levererar Sonos Ace en oerhört detaljerad och omslutande ljudupplevelse för hemmabio.

Det finns några märken som utmärker sig bland bästa premiumhögtalare på marknaden och Sonos är ett av dessa. Nu ger man sig in på ett nytt område när märket lanserar sina första hörlurar någonsin. Här är allt du behöver veta om de nya hörarna från Sonos.

En ny era för Sonos

Sonos lanserar sina första hörlurar Sonos Ave

“Våra fans har länge bett oss att utöka Sonosupplevelsen till hörlurar, och vi insåg att vår första produkt i denna kategori måste erbjuda den innovation och ljudkvalitet som Sonos är kända för”, säger Patrick Spence, VD för Sonos. “Sonos Ace utnyttjar över 20 års erfarenhet inom ljudteknik för att leverera oslagbart ljud, elegant design och komfort i en av de mest populära produktkategorierna inom ljud.”

Sonos Ace är noggrant designade för att överträffa alla förväntningar. Hörlurarna har specialdesignade högtalarelement som återger varje frekvens med otrolig precision och klarhet, vilket förbättrar ljudet från dina favoritlåtar, podcaster och samtal.

Bioupplevelse hemma

Sonos lanserar sina första hörlurar Sonos Ave

Med Sonos Ace kan du fördjupa dig i en bioupplevelse hemma utan att störa andra. Du kan enkelt byta ljud från din Sonos soundbar till Sonos Ace med ett knapptryck. Det rymliga och detaljerade ljudet med Dolby Atmos omsluter dig från alla håll, och den dynamiska spårningen håller dig fokuserad även när du rör dig i rummet.

Senare i år kommer den banbrytande TrueCinema-tekniken, som anpassar surroundljudet efter ditt rum för en ännu mer realistisk ljudupplevelse.

Sonos Ace låter dig anpassa din lyssning med aktiv brusreducering som stänger ute omgivningsljud, eller transparensläget som gör att du kan vara medveten om vad som händer runt dig. Detta är perfekt både när du är ute och när du arbetar på kontoret.

Lång batteritid och snabb laddning

Sonos Ace erbjuder upp till 30 timmars lyssning eller samtal på en enda laddning. Med supersnabb laddning får du tre timmars batteritid genom att ladda i bara tre minuter med den medföljande USB-C-kabeln.

Sonos Ace är designade för att se bra ut och kännas lika bra som de låter. Den slimmade profilen kombinerar metalldetaljer med en elegant matt yta, vilket gör dem tidlösa oavsett modets svängningar.

Hörlurarna är tillverkade av lätta, högkvalitativa material för att skapa en bekväm passform som anpassar sig efter ditt huvud. Den mjuka insidan i memory foam är täckt av veganskt läder, och de specialdesignade öronkåporna stänger ute oönskat ljud utan att fastna i håret.

Intuitiv design

Sonos lanserar sina första hörlurar Sonos Ave

Sonos Ace är enkla att använda och förvara. Kontrasterande färger på öronkåpornas insida visar tydligt vilket håll hörlurarna ska sitta på, och de taktila knapparna gör det enkelt att styra dem under användning. När du är klar kan du enkelt vika ihop hörlurarna och lägga dem i den medföljande transportväskan.

Sonos Ace är byggda för att användas dagligen och har utbytbara öronkuddar. De innehåller cirkulära material som minskar användningen av nyproducerad plast med 17 %, och transportväskan är gjord av filt som består av 75 % återvunna plastflaskor. Hörlurarna är också utrustade med användningsavkänning som pausar musiken när du tar av dig dem, vilket minskar behovet av laddning.

Sonos Ace lanseringsdatum

Sonos Ace kommer att finnas tillgängliga från den 5 juni 2024 för 5 499 kr.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nya Suunto 9 Peak Pro erbjuder slagbar batteritid och kraftfull ny processor i slimmat format
Den nya, helt koldioxidkompenserade multisportklockan Suunto 9 Peak PRO GPS erbjuder ett...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *