Samsung lanserar Galaxy Buds3-serien av öronsnäckor med Avancerad AI-teknik

Samsung lanserar Galaxy Buds3-serien av öronsnäckor med Avancerad AI-teknik

På det senaste Galaxy Unpacked-eventet i Paris igår presenterade Samsung sin nya Galaxy Buds3-serie, fylld med spännande uppdateringar. En av de mest framstående funktionerna är Interpreter och Listening-lägena, som gör det möjligt att lyssna på lektioner på andra språk och få dem översatta till användarens valda språk i realtid.

Innovativa röststyrningsfunktioner

Galaxy Buds3-serien erbjuder nu även Voice Command, en funktion som låter användare styra sina hörlurar med röstkommandon. Med hjälp av avancerade mikrofoner analyserar Buds3 internt och externt ljud i realtid för att förbättra ljudkvaliteten och aktiv brusreducering (ANC) genom Adaptive EQ och Adaptive ANC.

När användare lyssnar på musik, anpassar hörlurarna automatiskt ljudnivån och brusreduceringen beroende på omgivningsljuden tack vare Adaptive Noise Control, Siren Detect och Voice Detect.

Ny design och användarvänliga funktioner

Den nya designen av Galaxy Buds3-serien är inte bara estetiskt tilltalande utan också ergonomiskt utformad för en bekväm passform. Med Blade Lights kan användarna enkelt styra enheten genom att nypa eller svepa med fingret.

Galaxy Buds3 och Buds3 Pro finns i två varianter där Buds3 Pro erbjuder en ännu mer uppslukande ljudkvalitet, medan Buds3 är en mångsidig hörlur som passar för en mängd olika situationer.

Förbättrad ljudkvalitet med Samsung Galaxy Buds3 Pro

Galaxy Buds3 Pro är utrustad med avancerad hårdvara, inklusive en förbättrad tvåvägshögtalare med plan diskanthögtalare, vilket ger en ultrahög ljudkvalitet som stödjer en fördubblad samplingsfrekvens med SSC-codec.

Detta gör att användaren kan njuta av högupplöst ljud från vilken ljudkälla som helst, och samma höga ljudkvalitet bibehålls även vid telefonsamtal. Buds3-serien har dessutom funktionen Super-Wideband som säkerställer att talarens röst hörs klart och tydligt även i bullriga miljöer.

Med dessa nya funktioner och förbättringar fortsätter Samsung att driva gränserna för vad som är möjligt med trådlösa hörlurar, och Galaxy Buds3-serien lovar att erbjuda en oöverträffad ljudupplevelse för användare över hela världen.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
75 år sedan Volkswagen kom till Sverige – Firar med ny kampanj
En lång resa började i juli 1948 när fyra glänsande nya Volkswagen...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *