Nu kommer nya Dyson Airstrait™ till Sverige – Från blött till torrt utan värme

nya Dyson Airstrait kommer till sverige

Dyson lanserade ifjolen banbrytande ny innovation inom hårstyling: Airstrait™ straightener. Detta nya verktyg sträcker och slätar ut håret direkt från vått tillstånd med hjälp av luft istället för traditionella varma plattor, vilket eliminerar risken för värmeskador. En enkel rutin som garanterar ett naturligt rakt hår med en slät och glänsande finish. Nu kommer nya Dyson Airstrait även till Sverige när den inom de närmaste veckorna lanseras på Dysons svenska hemsida.

Dyson Airwrap är en av världens mest eftertraktade hårstylingprodukter och väldigt eftertraktad, speciellt bland kvinnor. Det samma kan sägas om Dysons sladdlösa dammsugare, där den senaste produkten Dyson V15s Detect Submarine är en av de mest eftertraktade på marknaden.

Nu har ytterligare en produkt lanserats från Dyson som utifrån efterfrågan på marknader som USA verkar vara enorm. Detta kan bli en av de hetaste nya lanseringarna i Sverige inom hårstyling 2024.

Dyson Airstrait – Plattång för blött till torrt hår utan värme

nya Dyson Airstrait kommer till sverige

Airstrait™ straightener är utformad för att passa flera hårtyper och kan skapa en naturligt rak stil full av liv och rörelse, samtidigt som hårets styrka och hälsosamma utseende bevaras.

Apparaten använder sig av två armar som omsluter håret, och genom dessa blåser en kraftfull luftstråle nedåt, vilket torkar och rätar ut håret samtidigt.

Teknologisk innovation

Dyson Airstrait fördelar och egenskaper

James Dyson, grundaren och chefsingenjören, delar sin insikt:

“Vår djupa förståelse för hur man kan manipulera och utnyttja kraftfull luftströmning är grundläggande för prestandan hos Dyson Airstrait™ straightener. Det är denna expertis, som vi har byggt upp under de senaste 25 åren, som har gjort det möjligt för oss att leverera vår första vått-till-torrt-hårstyler, utan varma plattor och utan värmeskador.”

Tekniken bakom maskinen

varför nya Dyson Airstrait

Airstrait™ är utrustad med två 1,5 mm öppningar längs armarna där luftflödet accelereras, vilket skapar två höghastighetsluftstrålar riktade nedåt. Dessa luftstrålar möts i en vinkel på 45 grader och bildar en kraftfull jetström som rätar ut och torkar håret med precision och kontroll.

Med inställningar för ‘Wet’ och ‘Dry’ styling, samt ett ‘Cool’ läge för att fixera stilen, anpassar Airstrait™ sig efter dina behov. ‘Wet’-läget erbjuder tre temperaturinställningar, och ‘Dry’-läget två, plus ett “boost”-läge för extra effekt.

För ytterligare kontroll finns det två flödeshastigheter och ett kalluftsläge.

Vetenskap möter stil

nya Dyson Airstrait kommer till sverige

Emma Sheldon, vice VD för Dyson Hair Care, förklarar vetenskapen bakom produkten:

“Genom att utnyttja vår förståelse för hårvetenskap, som vi utvecklat under mer än ett decennium, har vi skapat en produkt som inte bara skyddar håret utan också förenklar stylingprocessen. Att kunna börja med blött hår och helt utesluta det grova torkningssteget, samtidigt som man rätar ut håret, minskar två steg till ett och accelererar stylingprocessen.”

Dyson Airstrait™ straightener är inte bara en stylingprodukt; det är en revolution inom hårvård som lovar att förändra hur svenskar ser på hårstyling.

Med dess innovativa teknik är det nu möjligt att uppnå ett hälsosamt, rakt hår snabbare än någonsin, utan att kompromissa med hårets välmående.

Läs också: Dysons nya robotdammsugare

Tags from the story
More from Benny Sjölind
0 replies on “Nu kommer nya Dyson Airstrait™ till Sverige – Från blött till torrt utan värme”