SIA Glass presenterar sina nya kulglassar för 2024 – Nya spännande smaker

SIA Glass nya kulglassar 2024

SIA Glass är redo att välkomna glassälskare med öppna armar till en ny säsong fylld av smakupplevelser. År 2024 blir ett år där njutning och nostalgi står i centrum, med introduktionen av fyra nya kulglassmaker. Dessa nya tillskott lovar att föra tradition och innovation sida vid sida, där varje smak är en hyllning till hantverket bakom glasstillverkning. Här är SIA Glass nya kulglassar 2024.

SIA Glass nya kulglassar 2024 – Nyanser av smak

Med en bas av svensk färsk grädde från de halländska gårdarna, inklusive deras egen Berte Gård, sätter SIA Glass en ära i att använda endast de finaste råvarorna.

Årets nya smaker omfamnar en bred palett av smakupplevelser:

LakritsPralin

SIA Glass nya kulglassar 2024

Kombinerar premiumlakrits med trendig rostad vit choklad, berikad med lakritssås och kolaflakes för en oemotståndlig textur och djuphet.

Rostad Mandel

SIA Glass nya kulglassar 2024

Erbjuder en djup och fyllig smakprofil med krispig mandel och karamelltoner, där krämig gräddglass möter rostad vit choklad, mandelpasta, och karamelliserad mandel.

Laktosfri PäronSplit

SIA Glass nya kulglassar 2024

Introducerar en sommarsuccé med svalkande laktosfri vaniljgräddglass och frisk päronsorbet, en nutida twist på den klassiska PäronSplit.

NötChoklad

SIA Glass nya kulglassar 2024

Förenar chokladens krämighet med nötternas crunch, presenterad genom krämig chokladgräddglass med rostade kanderade hasselnötter och ljusa kakaosås virvlar.

Läs också: Sveriges godaste glass

Ett löfte om kvalitet

SIA Glass fortsätter att imponera med sin förpliktelse till kvalitet och innovation. Genom att hålla smak och njutning i framkant, lyckas de skapa glassupplevelser som är både unika och minnesvärda. Med dessa nya smaker lovar de att ta med sina kunder på en resa genom smaker som väcker minnen till liv och skapar nya.

Det är med spänning vi ser fram emot att dessa nya smaker når frysdiskarna, där de utan tvekan kommer att locka både nya och trogna kunder.

SIA Glass bevisar återigen sin förmåga att förena tradition med nyskapande, och att deras hjärta för glasskonst är vad som fortsätter att göra dem till en favorit bland svenskarna.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Adidas och Prada presenterar kollektionen “Adidas Football for Prada”
Adidas och Prada har gått samman för att presentera kollektionen “Adidas Football...
Read More
0 replies on “SIA Glass presenterar sina nya kulglassar för 2024 – Nya spännande smaker”