Nya Glutenfria Bakmixer Från Kockens AB

lailas glutenfria bakmix

Kockens AB har erkänt en nisch i marknaden för glutenfritt bakverk, där konsumenter efterfrågar bättre smak och enklare bakprocesser. Företaget har besvarat denna efterfrågan genom att introducera en innovativ serie av bakmixer under namnet Lailas. Dessa nya tillägg är designade för att berika glutenfria sektionen med färskhet och entusiasm.

Enkelhet och kvalitet i fokus

bästa glutenfria mjölmix

Tre nya bakmixer har tagits fram, var och en med målet att erbjuda hemmabagare de mest älskade bakverken: bullar, frallor och cookies. Dessa mixar är särskilt formulerade för att försäkra att bakverken blir lika delikata varje gång de tillagas.

Josefin Sohl, produktchef på Lailas, förklarar att dessa produkter är utformade för att ge en mer tillfredsställande bakupplevelse, som är både enklare och roligare.

Utvecklat med expertis

Kockens AB har engagerat sig i ett samarbete med Svenska Celiakiförbundets panel för att utveckla Lailas sortiment. Denna samverkan har inkluderat feedback på smakval och design, liksom testbakning av produkterna för att säkerställa enkelheten i bakningen och att slutresultatet är av högsta kvalitet.

En ny look och två unika varianter

I takt med att dessa nya produkter lanseras, presenterar Lailas också en uppdaterad design på sina mjölmixer. En blå förpackning erbjuder en bas av vetestärkelse, medan den gula förpackningen innehåller en naturligt glutenfri majsstärkelseblandning.

Sedan Lailas start för över två decennier sedan, har företaget strävat efter att erbjuda njutbara ögonblick för alla, oberoende av glutenintolerans.

Lailas Sortiment av Bakmixer

  • Gyllene Frallor: Förbered och njut av mjuka och luftiga frallor som kan anpassas med ditt val av fröer.
  • Söta Bullar: Denna mix erbjuder en flexibel deg som är idealisk för att skapa dina favoritbullar, oavsett om det är kanelbullar, saffransbullar eller semlor.
  • Sega Cookies: Baka krispiga kakor med en ljuvligt seg kärna, som kan anpassas med choklad, nötter eller andra tillägg.

Dessa bakmixer är Kockens AB:s löfte om att leverera pålitlighet och kvalitet i det glutenfria köket.

Läs också: Mathem recension

More from Benny Sjölind
Nya JBL Quantum Stream tar Podcasting och Streaming till nya höjder
JBL presenterar nu en expansion av sin välrenommerade Quantum Stream-serie med tre...
Read More
0 replies on “Nya Glutenfria Bakmixer Från Kockens AB”