Nordisk lansering av ASUS ROG Tessen Mobile Controller – Tillgänglig i Norden från 29 juli

Nordisk lansering av ASUS ROG Tessen Mobile Controller - Tillgänglig i Norden från 29 juli

ASUS Republic of Gamers (ROG) har nu tillkännagivit lanseringen av ROG Tessen Mobile Controller, ett mångsidigt och bärbart speltillbehör. Denna innovativa enhet har ett konkurrenskraftigt pris och kommer att finnas tillgänglig i Norden från och med den 29 juli.

ROG Tessen Mobile Controller har en unik vikbar design som gör den lätt att bära med sig i väskan eller fickan. Denna prisbelönta design, som har uppmärksammats vid 2024 iF Design Awards och 2024 Red Dot Award för produktdesign, innehåller funktioner som skyddar USB-C®-kontakten och förbättrar bärbarheten.

Kompatibilitet med mobilskal

ASUS ROG Tessen Mobile Controller

ROG Tessen är utformad med praktiska egenskaper i åtanke och har stödkuddar i gummi och en förlängd USB-C-kontakt, vilket gör att den enkelt kan anslutas till telefoner även när de är i skyddsfodral. Detta garanterar en säker passform och optimal funktionalitet.

Tessen strävar efter att leverera en konsolliknande spelupplevelse med sin 18 mm höga högra joystick, som erbjuder ett rörelseområde på 22° för exakt kontroll. De utåtriktade ergonomiska greppen ger komfort under långa spelsessioner. Ansiktsknapparna och D-padden har mekaniska brytare av hög kvalitet för snabb respons och hållbarhet.

Programmerbara bakre paddlar i aluminium

ASUS ROG Tessen Mobile Controller

Kontrollen har två bakre paddlar i aluminium som kan programmeras för komplexa kommandon i spelet via ROG-knappen eller Armoury Crate-appen. Armoury Crate ger också omfattande anpassningsalternativ, inklusive omprogrammering av knappar och ljuseffekter.

ROG-knappen kan konfigureras för snabba kommandon som att ta skärmdumpar, spela in spel, byta ljuseffekter eller starta appen.

ROG Tessen stöder 18 W passthrough-laddning, vilket gör att spelare kan spela och ladda sina telefoner samtidigt. USB-C-anslutningen, med en pollingfrekvens på 500 Hz, säkerställer nästan omedelbar respons på inmatningen, vilket ger en sömlös spelupplevelse.

Snygg och miljövänlig

ASUS ROG Tessen Mobile Controller

ROG Tessen har Aura RGB-belysning och erbjuder omfattande anpassningsmöjligheter för att skapa en uppslukande spelatmosfär. Kontrollens design inkluderar små ROG-logotyper och skärningar på framsidan och en texturerad baksida för bättre grepp.

Dessutom kan den miljövänliga FSC™-förpackningen återanvändas till ett handkontrollställ, vilket ger ett snyggt visningsalternativ när enheten inte används.

ASUS ROG Tessen Mobile Controller kommer att omdefiniera mobilspel med sin innovativa design, konsolklassade kontroller och omfattande anpassningsmöjligheter. Den är tillgänglig från och med den 29 juli i Norden och lovar att ge mobilspelare en förbättrad spelupplevelse.

Specifikationer:

ASUS ROG Tessen Mobile Controller

Kompatibilitet
Android

Anslutningsmöjligheter
USB-C

I/O-portar
USB-C® för laddning

RGB-belysningslägen
Statisk, färgcykel, andning, regnbåge, komet
Stödjer Aura Sync

Anpassningsbara knappar
2 x bakre paddlar (programmerbara i farten eller inom Armoury Crate)
1 x ROG-knapp

Joystickens vinkel
22° rörelseomfång

Joystickens längd
Höger: 18 mm
Vänster: 16,6 mm

L2 / R2 utlösare
Analogt

Produktkoncept
Vikbar design

Mått och dimensioner
191,5 x 92 x 40 mm (B x L x H)
94 x 92 x 85 mm (när den är hopfälld)

More from Benny Sjölind
LG presenterar nya UltraGear™ OLED-Gamingskärmar – En ny era inom gamingteknologi
LG Electronics har nu offentliggjort den senaste serien av UltraGear™ OLED-gamingskärmar i...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *