Snart lanseras VR-spelet Silhouette på Meta Quest Store!

silhouette nytt spel på meta quest

Det är spännande tider för alla som gillar att utforska VR-spel! Snart lanseras Playstation VR2, med många nya titlar. Även bland ett annat populärt VR-set, Meta Quest kommer ständigt nya och intressanta spel. Snart släpper nämligen Beyond Frames och Team Panoptes det innovativa VR pussel-spelet Silhoutte ett spel känt för sin hand-tracking teknologi. Spelet finns tillgängligt på Meta Quest Store den 26:e januari 2023 och det är redan nu möjligt att lägga upp spelet på önskelista.

I spelet Silhouette kan du manipulera ljus, skuggor och omgivningen för att leda de små varelserna som bor på ön till säkerhet. Du spelar helt utan kontroller i spelt, med en teknologi sin kallas “hand-tracking”. Här är det VR-headsetet som läser av användarens hand rörelser och gester.

silhouette vr spel meta quest

I ett pressmeddelande uttalar sig Bastien Grissen, medgrundare av Team Panoptes om spelet:

– Vi ville se hur långt vi kunde innovera med hand-tracking teknologin och idén om att använda skuggspel som hjälpmedel föll sig naturligt.

Ace St. Germain, VD för Beyond Frames, tillägger:

Vi håller alltid ögonen öppna för att hitta spel som är unika och innovativa. Silhouette uppfyller bägge punkterna och vi tycker att det är fantastiskt roligt att få vara del av att ta produkten till marknaden.

Rekommenderad VR-utrustning från Oculus

bästa vr headset meta quest 2

Sedan Meta Quest 2 lanserades i oktober 2020 har det haft en enorm popularitet. Detta var Oculus mest avancerade VR-system hittills vid lanseringen.

Med hjälp av detta headset kan du utforska nya dimensioner av spel, social och underhållning eller till och med få igång din träning. Det som behövs är en Meta Quest smartphone-app, ditt Facebook-konto och en trådlös internetanslutning.

Bästa spel för Meta Quest 2

vinnare Bästa spel för Meta Quest 2

Om du letar efter bra spel för Meta Quest 2, kan vi rekommendera The Last Clockwinder. Detta spel blev nyligen framröstat till fjolårets bästa spel för Meta Quest 2.

The Last Clockwinder är ett VR-spel som handlar om att bygga kontraptioner av dina egna kloner. Du är på uppdrag att reparera ett gammalt klocktorn som är inbyggt i stammen av ett kolossalt träd.

Inne i tornet hittar du ett par handskar som gör att du kan förvandla allt du gör till en slingrande klockverksautomat. Använd dina automater för att odla växter, skörda resurser, bygga vilda konstruktioner och hitta ett sätt att rädda klocktornet.

More from Benny Sjölind
SHAPING NEW TOMORROW har lanserat ny sommarkollektion
Med sommarens intåg är det många som letar efter nya sommarplagg och...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *