Förbered dig för en festlig december med dessa exklusiva kalendrar

Gents adventskalender 2023

Med vintern runt hörnet presenterar Gents nu återkomsten av deras eleganta kollektion av adventskalendrar. Denna säsong erbjuder de ett förfinat och förbättrat utbud. För doftentusiaster, introducerar de en parfymkalender med ett urval av 24 unika dofter. Varje kalender lovar att introducera nya parfymfavoriter för varje dag fram till jul.

Gents adventskalender 2023

Gents julkalender 2023

Säsongens måste-ha för den moderna mannen är Gents Adventskalender 2023. Den är utformad med en sofistikerad och manlig känsla, prydd i svart med imitation av läder och gyllene accenter. Varje dag erbjuds en ny spännande produkt, perfekt som en behandling för dig själv eller som en omtänksam present.

Innehållet spänner över ett brett spektrum från rakning och kroppsvård till hudvård och dofter.

Några av de märken du kan förvänta dig att hitta inkluderar Benjamin Barber, Byredo, Marvis, och många andra. Med något för varje man, är denna kalender prissatt till 1999 kr och är värd över 6000 kr.

Du hittar Gents adventskalender på deras hemsida.

Läs också: Rituals adventskalendrar 2023

Parfymkalendern 2023 – Lyxig parfym adventskalender

lyxig parfym adventskalender 2023

Gents parfymkalender 2023 är en upplevelse för alla sinnen under december och ett perfekt tillfälle att upptäcka nya dofter.

Denna kalender är idealisk för den som vill upptäcka nya parfymer utan att behöva testa dem på ett dussintal handleder. Den inkluderar några av de mest ikoniska dofterna från välkända designers och parfymhus, och representerar 18 framstående varumärken i 24 olika fack.

Varje fack innehåller 0.7 ml av parfym, vilket räcker för flera dagars användning.

Denna spännande kalender är en chans att utforska, dela och glädjas över nya dofter, perfekt som en gåva eller för att skämma bort dig själv.

Medan kalendrar kan innehålla liknande essenser, finns det variationer som gör varje upplevelse unik. Denna doftresa kostar 495 kr och presenterar en blandning av dofter värda mellan 1000 kr och 6000 kr för 100 ml.

Besök Gents hemsida och använd “Bevaka”-knappen för att bli notifierad när Doftkalendern blir tillgänglig för köp.

Alla kalendrar skickas ut till kunderna den 25 november.

Läs också: Kicks adventskalendrar 2023

More from Benny Sjölind
Bitcoin-halveringen – Hur kryptovalar förbereder sig för skiftet
Turerna kring Bitcoins förestående halvering intensifieras i takt med att kryptovalarna gör...
Read More
0 replies on “Förbered dig för en festlig december med dessa exklusiva kalendrar”