Nu kan du betala med Swish på Amazon.se

Nu finns Swish som betalmetod på Amazon Sverige

Amazon.se har utökat sitt betalningsalternativspektrum genom att integrera Swish, en populär betalningsmetod i Sverige, vilket möjliggör effektivare och säkrare transaktioner för kunderna. Från och med idag den 7 november 2023 kan kunder på Amazon.se nyttja Swish för omedelbara överföringar direkt från sina bankkonton, vilket förbättrar köpupplevelsen genom sin hastighet och bekvämlighet.

Med över åtta miljoner användare är Swish en välkänd och betrodd service som nu kommer att förenkla köpprocessen på Amazon.se genom att erbjuda ett direkt och enkelt sätt att betala för varor.

Vid utcheckningen väljs Swish som betalningsmetod, och transaktionen avslutas via Swish-appen.

Att utöka betalningsalternativen för att inkludera Swish understryker Amazons engagemang för att tillhandahålla en anpassningsbar och kundvänlig shoppingupplevelse, särskilt i tid för högtidsköp. Swish är känt för sin smidiga och skyddade betalningsprocess, och vi är entusiastiska över att nu kunna erbjuda detta till våra kunder på Amazon.se,” förklarar Gulfem Toygar, landschef för Amazon.se.

Tidigare har Amazon.se-kunder kunnat slutföra köp med kreditkort, faktura eller presentkort. Genom att lägga till Swish som ett alternativ, kunderna får nu tillgång till direkta banktransaktioner, omedelbar betalningsbekräftelse och en förenklad returprocess.

Om Swish och Amazon

amazon swish

Swish debuterade år 2012 genom ett partnerskap mellan ledande banker i Sverige och har snabbt etablerat sig som landets föredragna mobila betalningsapp. Det är också en av de mest framstående mobila betalningsmetoderna i Europa.

Genom att erbjuda smidiga transaktioner har Swish blivit en del av dagliga livet för mer än 8 miljoner personer i Sverige, samt ett stort antal företag och organisationer. Dess inflytande och igenkänning har snabbt växt, och idag betraktas Swish som ett av de mest kraftfulla varumärkena i landet.

Amazon, å sin sida, är ett företag som prioriterar kundorientering över konkurrens, en strävan efter nyskapande, engagemang för effektivisering av dess operationer och en vision om långsiktig utveckling.

Dess innovationsledarskap har manifesterats genom ett flertal banbrytande produkter och tjänster, såsom kundrecensioner, köp med ett klick, skräddarsydda shoppingförslag, Prime-medlemskap, logistiklösningar via Amazon Fulfillment, Amazon Web Services, och egenutvecklade enheter och tjänster som Kindle-publicering, Kindle-läsplattor, Fire-plattor, Fire TV, samt Amazon Echo och dess röstassistent Alexa.

Läs också: Allt du behöver veta om Amazon Sverige

More from Benny Sjölind
Bästa skärmförstorare för mobiltelefoner 2024
Allt mer av det vi gör på daglig basis förflyttas till våra...
Read More
0 replies on “Nu kan du betala med Swish på Amazon.se”