Byredos nya parfym Animalique – En hyllning till autentisk essens

nya byredo animalique parfym

Byredo, ett namn som förknippas med lyx och klass i doftvärlden, har lanserat sin senaste skapelse – Animalique. Inspirationen bakom denna unika doft ligger i den flamboyanta och androgyna världen, hämtad från ett ikoniskt porträtt av Richard Burbridge i samarbete med makeupartisten Kabuki Starshine. I grunden är Animalique en berättelse om 90-talets nattliv i New York City, som kännetecknades av ett oförblommerat överflöd och extravagans.

Grundaren Ben Gorham fängslades omedelbart av Kabuki Starshines porträtt – en symbolisk hybridpersonlighet mellan människa och ödla som blomstrade under den vilda eran av klubbliv i NYC. Denna transformativa identitet fungerar som en kraftfull påminnelse om att identiteten är formbar, och Animalique är en doft tillägnad just denna anda av transformation och frihet.

En symfoni av dofter

nya byredo animalique parfym

Animalique är ett vittnesbörd om de ursprungliga instinkter och den medfödda essens som finns inom varje individ. Den tror på idén att våra sanna jag rymmer ett andedjur som tålmodigt väntar under lagren av våra konstruerade jag.

Doften inleds med uppfriskande toppnoter av citron och bergamott. Dessa ljusa och friska dofter övergår sedan elegant i en varm blommig omfamning av mimosa och viol. Men den verkliga magin utvecklas när doften går djupare och avslöjar de råa och vilda tonerna av mocka, bärnsten och tobaksblad.

Med Animalique suddas gränsen mellan det verkliga och det imaginära ut, vilket resulterar i en fascinerande blandning som förkroppsligar naturens sensualitet.

Dansar med instinkter

nya byredo animalique parfym

Animalique är mer än bara en doft, den är en upplevelse – en upplevelse som för tankarna tillbaka till de befriande nätter då man dansade euforiskt under discoljusen. Den väcker känslor av rå attraktion, en kallelse som är både biologisk och ologisk, och förflyttar dig till stunder där du sveps med av kraftfulla vibrationer.

Det här är en doft som bryter hämningarnas bojor. Den hyllar identitetens mångfacetterade natur och de oändliga berättelser som varje individ bär inom sig. I grund och botten är Animalique en poetisk ode till den ständigt föränderliga berättelsen om dig.

Läs också: Nya Byredo Chaotique parfym

More from Benny Sjölind
Inspirerad av Toscanas natursköna landskap – Midbec lanserar kollektionen “Toscana”
Med anspelning på Toscanas förtrollande landskap, har Midbec Tapeter presenterat sin senaste...
Read More
0 replies on “Byredos nya parfym Animalique – En hyllning till autentisk essens”