Nu finns det kultförklarade hårvårdsvarumärket IGK i Sverige

kändismärket IGK hårvård finns nu i Sverige

Graaf Ledin PR glädjer sig åt att introducera det banbrytande hårvårdsmärket IGK i Sverige, som redan har gjort ett starkt intryck på den amerikanska skönhetsscenen. Med Isabela Grutman i spetsen som Brand Manager har IGK snabbt blivit en favorit bland kändisar som Sofia Richie och Hailey Bieber, tack vare sitt fokus på nästa generations hårvård.

En grundad vision av framstående stylister

kändismärket IGK hårvård finns nu i Sverige

IGK, som grundades av fyra framstående kändisstylister med salonger i några av världens mest inflytelserika städer, strävar efter att omdefiniera modern hårvård. Med en grund i Miami och New York hämtar teamet inspiration från dessa metropoler för att skapa produkter som inte bara följer trender utan skapar dem.

Bland grundarna märks profiler som Franck Izquierdo, med en lysande karriär både internationellt och i USA, och Chase Kusero, vars kreativa stil har gjort honom till en av Hollywoods mest eftersökta frisörer.

Läs också: Hårstylingprodukten alla kvinnor vill ha: Dyson Airwrap Multistyler

Avancerade produkter för varje behov

kändismärket IGK hårvård finns nu i Sverige

IGK har utvecklat en omfattande produktlinje som adresserar alla tänkbara hårvårdsbehov – från utjämning och volymskapande till textur och färgvård. Deras produkter, prisade för att vara både innovativa och vårdande, är skapade för att stärka konsumentens självförtroende och inspirera till kreativitet.

Med ett pris på 375 kr per produkt är IGK:s sortiment tillgängligt på Lyko.com och distribueras av ByWe.

IGK hårvård – För den trendmedvetna konsumenten

IGK riktar sig till den trendmedvetna individen som lever sitt liv online, ständigt delande sina stilval på sociala medier och influerande vänner samt följare. Märkets starka ungdomliga kärnbas och dess förmåga att resonera över generationerna visar på en varaktig relevans i takt med att konsumenterna utvecklas.

Med IGK:s intåg på den svenska marknaden är det klart att svensk hårvård står inför spännande förändringar, med produkter som inte bara uppfyller de högsta kraven på kvalitet och innovation utan även sätter nya trender inom branschen.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Adidas Originals samarbetar med Craig Green med nya Stan Smith-modeller för höst/vinter 2023
Adidas Originals har återigen slagit sig ihop med designern Craig Green, efter...
Read More
0 replies on “Nu finns det kultförklarade hårvårdsvarumärket IGK i Sverige”