IsaDora presenterar “No Compromise” – En ny makeup-duo för en perfekt hy

IsaDora no compromise foundation och concealer-duo

IsaDora tar steget framåt inom skönhetsindustrin med lanseringen av sin senaste produkt, “No Compromise”. Denna foundation och concealer-duo utlovar inte bara full täckning och en matt finish, utan även hudvårdande fördelar.

“No Compromise” är designad för att möta den växande trenden av hudvårdande makeup som ger en semi-matt finish med en touch av lyster. Med en lätt formula som håller i upp till 24 timmar, strävar IsaDora efter att erbjuda en produkt som är skonsam mot huden samtidigt som den levererar imponerande resultat.

isadora no compromise foundation och concealer-duo

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra konsumenter en foundation som inte kompromissar med resultatet. Trenden med glow har utvecklats till en efterfrågan för hudvårdande foundations som ger semi-matt finish med en subtil lyster. Med en lätt formula, full täckning och hudvårdande egenskaper förkroppsligar No Compromise ”Good-for-skin” trenden och vårt engagemang för att leverera produkter som är både effektiva och skonsamma mot huden”, säger Felicia Ibsen, Global Marketing Director.

Fördelar med Isadora “No Compromise”

Bland de många fördelarna med “No Compromise” märks dess icke-komedogena formula, vilket innebär att den inte täpper till porerna. Dessutom är den vattenresistent och kladdfri, och med innovativ teknologi bidrar den till att förbättra hudens fasthet.

För dem som är måna om nyansval, erbjuder foundationen 15 olika nyanser, medan concealern kommer i 10 matchande toner.

IsaDora, känt för sina högkvalitativa och prisvärda produkter, fortsätter att sätta standarden högt med “No Compromise”. Med denna lansering bekräftar de sitt rykte som ett märke som inte bara fokuserar på skönhet, utan också på hudens välbefinnande.

För de som är ivriga att testa denna nyhet finns “No Compromise” nu tillgänglig i utvalda butiker och online över hela Sverige.

Läs också: Bästa skönhetsprodukter utsedda

More from Benny Sjölind
Nu kommer nya Dyson Airstrait™ till Sverige – Från blött till torrt utan värme
Dyson lanserade ifjolen banbrytande ny innovation inom hårstyling: Airstrait™ straightener. Detta nya...
Read More
0 replies on “IsaDora presenterar “No Compromise” – En ny makeup-duo för en perfekt hy”