Bästa vattentäta Bluetooth högtalare 2022 – Här är våra favoriter!

bästa vattentäta bluetooth högtalare 2022

Om du vill ha möjlighet att lyssna på musik oavsett var du än befinner dig är en bärbar och trådlås högtalare ett utmärkt val. Här tar vi fram bästa vattentäta bluetooth högtalare 2022.

Det är många som väljer att ta med sig bärbara bluetooth högtalare till stranden och poolen under sommaren. Då behöver den naturligtvis vara vattentät så att du inte riskerar att elektroniken förstörs.

Bästa vattentäta bluetooth högtalare 2022

Det finns många bra alternativ bland vattentäta bluetooth högtalare 2022. Här är våra favoriter:

JBL Charge 5 – bäst i test vattentäta bluetooth högtalare 2022

bäst i test vattentäta bluetooth högtalare 2022

Ett av de senaste tillskotten i den populära JBL Charge-serien, är JBL Charge 5. Dessa kom ut på marknaden ifjol och är ännu är en av de bästa på marknaden. Högtalarna är både vatten- och dammtät och ger ett episkt ljud och djup bas i upp till 20 timmar.

Med den inbyggda powerbanken, vilken gjorde Charge-serien populär från första början, laddas telefonen och andra enheter via USB, så användaren slipper riskera att stå utan batteri. Du har också möjlighet att koppla samman flera bärbara JBL-högtalare med hjälp av PartyBoost-funktionen för den ultimata partykänslan.  

Med silikonskydd och en iögonfallande JBL-logotyp har den senaste generationen i JBL Charge-serien en ny, modern tappning på JBL:s ikoniska design. Med längre hållbarhet, kan användaren vara säker på att musiken inte tar slut. JBL Charge 5 finns tillgänglig i svart, blå, grå, röd, teal och camo.

Marshall Emberton – snyggaste vattentäta bluetooth högtalare 2022

snyggaste vattentäta bluetooth högtalare 2022

Emberton är en kompakt vattentät bluetooth högtalare med det höga och levande ljudet som bara Marshall kan leverera. Det är också den absolut snyggaste vattentäta bluetooth högtalaren på marknaden 2022.

Emberton använder True Stereophonic, en unik form av flervägsljud från Marshall. Upplev absolut 360° ljud där varje fläck är en sweet spot. Med 20+ timmars speltid kan du njuta av det överlägsna ljudet från Marshall i timmar i sträck.

Emberton är tuff och motståndskraftig, med en extremt hållbar och lättanvänd design som har en IPX7 vattenbeständighet. Den styrs med en praktisk kontrollknapp som är enkel och lätt att använda. Styr den med flervägskontrollratten och spela, pausa, hoppa över spår och justera volymen på din högtalare, samt slå på eller av den.

Emberton väger enbart 0,7 KG och får lätt plats i din hand vilket gör den till en perfekt kompakt högtalare att ta med dig till alla möjliga sammanhang.

Linocell – Bästa billiga vattentäta bluetooth högtalare 2022

bästa billiga vattentäta bluetooth högtalare 2022

Om du är på jakt efter ett billigt alternativ bland vattentäta bluetooth högtalare 2022 är Linocell ett utmärkt alternativ. För strax under 200 kronor får du överraskande bra ljudkvalitet och en kompakt och vattentät högtalare. Den har en batteritid på 6 timmar, vilket är klart under alternativen i premiumklassen, men räcker gott till för många äventyr sommartid.

Den är utrustad med Bluetooth 5.0 för uppspelning trådlöst och högtalaren är även utrustad med 3,5 mm-ingång samt Micro-SD-kortläsare för uppspelning från minneskort. Du kan styra musiken och volymen med lättanvända knappar på ovansidan.

Läs mer: Bästa luftrenare rekommenderade av astma och allergiförbundet 2022

Skrivet av
Mer från Mattias
Daybreak Games lanserar nu Isle of Dread-expansionen för Dungeons & Dragons Online
Nu har Daybreak Isle of Dread-expansionen till Dungeons & Dragons Online lanserats,...
Läs mer
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *