Den bärbara elvärmare som gör succé internationellt

mest populara elvärmare 2023

Just nu är det många som söker efter bärbara elvärmare att värma upp olika delar av huset med. Med dyra elpriser är det många som söker efter sätt att spara el på och i detta sammanhang är det smart att ha en bärbar elvärmare där man kan punktvärma delar av huset, snarare än att värma upp hela huset. Här tar vi fram den mest populära elvärmaren internationellt just nu.

mest populära elvärmare för inomhusbruk 2023

Med hela 55 675 recensioner på Amazon, varav 70% ger denna portabla elvärmare fem stjärnor av fem möjliga är det den mest populära elvärmaren för inomhusbruk internationellt just nu.

Funktioner hos den bärbara elvärmaren

Denna elvärmare ger två värmenivåer på 1500W och 750W. Den har också en svalluftfläkt, vilket gör att den även kan användas sommartid för att kyla ner luften. Den är oerhört praktisk och har en termostatstyrning som stänger av värmaren när den når en förinställd temperatur. Den slår på värmaren igen när temperaturen sjunker under termostatinställningen.

Den har också ett säkerhetssystem inbyggt som är gjort av flamskyddsmedel som undviker brandrisk. Det automatiska säkerhetsavstängningssystemet stänger av värmaren när värmaren överhettas. Tippskyddssystemet stänger också av värmaren när den slogs av av misstag och kommer att sättas på automatiskt igen om den upprättas.

Praktisk att bära med sig

bästa bärbara elvärmare 2023

Den har ett praktiskt bärhandtag som hjälper till att minska elräkningarna genom att använda på den plats där du behöver när du inte vill värma hela huset med andra centralvärmare.

En annan stor fördel med denna portabla och bärbara elvärmaren är att ljudet är lägre än 45 dB. Det är tyst nog för att de flesta skall kunna använda den i ett sovrum medan de sover.

Priset på denna bärbara elvärmare ligger i dagsläget på drygt 1 200 kronor – ett riktigt bra pris för en så mångsidig maskin som du kan använda året runt!

Läs mer: Trendande hårvårdsprodukter 2023

More from Benny Sjölind
Range Rover kan nu skräddarsys ännu mer med tjänsten SV Bespoke
Skräddarsydda kläder är ett begrepp som vi vant oss med i flera...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *