Här är hårvårdsprodukterna som trendar just nu

hårvårdsprodukterna som trendar 2023

Även inom hårvård är utvecklingen snabb och vi ser ständigt nya och bättre produkter på marknaden. Här väljer vi att ta lägga fokus på det mest trendande av alla hårvårdsmärken på marknaden just nu – ORAPLEX.

ORAPLEX började i ett garage i Kalifornien och har sedan 2014 vuxit exponentiellt och har miljontals fans världen över. Deras patenterade teknik förändrar ständigt vad som är möjligt för hår.

Ingrediensen som förändrade allt.

trendande hårvård 2023

Det var ingrediensen Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, som blev känd som uppfinningen som gjorde det möjligt för professionella hårvårdare att nå nya höjder inom färg och vård. Håret blev inte bara friskare, det fick en helt annan kvalitet – blondiner blev ljusare, brunetter fick mer glans i sitt hår och rödhåriga fick mer livfullt hår.

Idag är OLAPLEX ett av världens största oberoende hårvårdsmärken med över 100 patent världen över. Genom en gräsrotsstrategi blev varumärket snabbt en global sensation och banade väg för en helt ny kategori av hårvård som kallas “bond-building”.

Vad är speciellt med Oraplex hårvårdsprodukter?

trendande hårvårdsprodukter 2023

Vårt hår innehåller miljontals disulfidbindningar. Dessa disulfidbindningar ger håret dess struktur, styrka och stabilitet. När disulfidbindningarna bryts resulterar det i skador.

OLAPLEX hårvårdsprodukter återställer skadat och skadat hår genom att reparera inifrån och ut med deras patenterade ingrediens, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate.

När alla hårbindningar är intakta och i linje har du ett friskt, vackert, glänsande och beröringsbart hår.

ORAPLEX:s patenterade OLAPLEX Bond Building-teknik fungerar på molekylär nivå. Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, en enda molekyl, förbättrar dramatiskt hårets styrka, skyddar inifrån och ger omedelbara resultat för alla hårtyper.

Bästsäljare hos ORAPLEX

Bland ORAPLEXs mest populära produkter märks följande:

mest populära produkter hos oraplex 2023

Hair Perfector Olaplex No.3 reparerar ditt hår effektivt och innehåller samma aktiva ingrediens som på Oraplex-salonger. Denna produkt arbetar för att reparerar brutna sulfidband och förbättrar hälsan och styrkan på håret.

mest populära hårvårdsprodukter i världen 2023

Även schampoo, balsam och hårinpackning från ORAPLEX är riktiga storsäljare runtom i världen just nu och produkterna är också de med högsta poängen bland konsumenter på Amazon just nu. Det är inte utan orsak ORAPLEX är det trevande hårmärket i världen just nu!

Läs mer: Mest populära bärbara elvärmare 2023

More from Benny Sjölind
VARTA® AGM-batterier från Clarios ger optimal prestanda för alla typer av elbilar
I ljuset av de höga miljömål EU har ställt för att reducera...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *