Soundcore har lanserat Boom 2 som erbjuder ett unikt och högklassigt utomhusljud

Nya Soundcore Boom 2 högtalare

Soundcore har nu lanserat Boom 2, den efterlängtade andra versionen av deras högtalare för utomhusbruk. Boom 2, som premiärvisades på CES 2024, börjar nu säljas på Amazon och Soundcores webbplats och utlovar ett oöverträffat lyssningsäventyr för utomhusentusiaster.

Sommaren är en tidpunkt på året när många börjat ta med sig högtalare till sina utomhusäventyr. I många fall kan det vara smart att satsa på vattentäta högtalare på grund av vårt något otillförlitliga väder. Nu kommer en av årets mest spännande nyheter inom området när Soundcore lanserar den andra versionen av sina oerhört populära Boom-högtalare.

En symfoni av kraft och precision

Nya Soundcore Boom 2 vattentäta högtalare

Boom 2 är inte vilken högtalare som helst – den är ett under av modern ljudteknik. Den har en imponerande ljudeffekt på 80 W när BassUp™️2.0-tekniken används, vilket säkerställer att varje takt inte bara hörs utan även känns. Denna teknik förstärker basen och förvandlar alla miljöer till en levande konsertscen.

Även med BassUp avstängt imponerar Boom 2 med 60 W stereoljud, fördelat på en 40 W subwoofer och två 10 W diskanthögtalare. Om du aktiverar BassUp ökar subwoofern till 50 W och varje diskant till 15 W, vilket skapar ett 80 W kraftpaket med fyllig, skiktad bas och skarpa höga frekvenser.

Nya Soundcore Boom 2 vattentäta högtalare egenskaper

Högtalarens 2.1-kanals stereokonfiguration är utformad för perfekt ljud. Den har en digital signalprocessor (DSP) som finjusterar varje frekvens och ger ett ljud som inte bara är högt, utan också klart och balanserat över hela spektrumet. Två passiva radiatorer, prydda med RGB-ljus som synkroniseras med musiken, tillför ett visuellt element till ljudupplevelsen och gör att användarna kan anpassa sin ljusshow från sju förinställningar.

Byggd för utomhusaktiviteter

Nya Soundcore Boom 2 vattentäta högtalare

När våren börjar närma sig är Boom 2 den ultimata följeslagaren för utomhusbruk. Den har upp till 24 timmars speltid på en enda laddning, med ett inbyggt batteri som fungerar som en powerbank, så att dina enheter hålls laddade under dina äventyr.

Boom 2 är redo för äventyr och har en vattentät IPX7-klassning som gör att den kan flyta i vatten, vilket gör den perfekt för poolpartyn, utflykter på floden eller strandträffar. Det ergonomiska handtaget gör transporten enkel, och den robusta designen gör att den klarar även de mest våghalsiga expeditioner.

Anpassa ditt ljud

Nya Soundcore Boom 2 vattentäta högtalare

Soundcore Boom 2 erbjuder en personlig musikupplevelse genom Soundcore Pro EQ med fyra förinställningar, så att användaren kan skräddarsy ljudet efter eget tycke och smak. Dessutom har den stöd för PartyCast 2.0, vilket gör det möjligt att ansluta över 100 Soundcore PartyCast-högtalare för ett förstärkt ljud som passar för stora sammankomster.

För den som vill ha en omslutande ljudupplevelse kan två Boom 2-högtalare paras ihop för äkta stereoljud, vilket förstärker känslan av rymd och djup i musiken.

Soundcore Boom 2 tillgänglighet och pris

Nya Soundcore Boom 2 vattentäta högtalare lanseringsdatum

Soundcore Boom 2 finns tillgänglig i färgerna Phantom Black, Adventure Green och Explorer Blue och kostar 1 479,99 kronor.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Samsung lanserar Bespoke Jet™ AI: världens första UL-verifierade AI-drivna sladdlösa skaftdammsugare
Samsung Electronics har tillkännagivit den efterlängtade globala lanseringen av sin senaste innovation,...
Read More
0 replies on “Soundcore har lanserat Boom 2 som erbjuder ett unikt och högklassigt utomhusljud”