Samsung lanserar Music Frame: En smart högtalare som smälter in i hemmets inredning

Samsung lanserar Music Frame: En smart högtalare som smälter in i hemmets inredning

Samsung fortsätter att förena teknik och heminredning med sitt senaste tillskott, högtalarversionen Music Frame. Liksom den populära TV:n The Frame, som kan förvandlas till ett konstverk, erbjuder Music Frame en anpassningsbar design som gör att ljudet ser lika bra ut som det låter.

Elegans i design och funktion

Samsung Music Frame

Presenterad globalt under CES 2024 och nu tillgänglig i Sverige för 4 999 SEK via Samsung.com/se, utstrålar Music Frame en stil som passar in i alla hemmiljöer. Den kommer initialt i svart, med planer på att lansera separata vita ramar senare i år. Dessa ramar ökar möjligheterna att matcha högtalaren med övrig inredning och smälta in ännu mer diskret i hemmet.

En multifunktionell musikalisk tavelram

Samsung lanserar Music Frame: En smart högtalare som smälter in i hemmets inredning

Music Frame är mer än bara en högtalare – den är också en elegant tavelram. Den kan användas fristående eller som ett komplement till hemmabioljudet genom att kopplas ihop med en Samsung-TV och soundbar för att förstärka surroundljudet och förbättra basen.

För att skapa en personlig touch kan användare enkelt byta ut bilder genom att lyfta den löstagbara framsidan. Den medföljande passepartouten rymmer en bild på 18,1×18,1cm, vilket gör det möjligt att skapa en unik konstinstallation.

Avancerad ljudteknik för en maximal upplevelse

Bakom den eleganta ytan erbjuder Music Frame högkvalitativt ljud med Dolby Atmos-teknik som anpassar sig efter rummets akustik. Med dubbla 3-vägshögtalare och en patenterad waveguide levererar högtalaren ett fylligt och välbalanserat stereoljud. Dessutom finjusterar SpaceFit Sound Pro-funktionen ljudet efter rummets akustik för en optimal lyssnarupplevelse.

Att koppla samman Music Frame med en Samsung-TV och soundbar med Q-Symphony möjliggör en perfekt synkroniserad ljudupplevelse över alla enheter för en ultimat hemmabioupplevelse.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Hard Seltzer-trend i Sverige – nu kommer LOCAL Hard Seltzer Tropical
Den globala dryckestrenden med alkoholhaltigt smaksatt vatten, så kallad Hard Seltzer, lanserades...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *