Eltra Store och Onewheel samarbetar för att göra produkterna mer tillgängliga för svenskar

onewheel sverige

Eltra Store har nyligen ingått ett samarbete med Onewheel, i syfte att föra fram ett nytt och äventyrligt sätt att transportera sig på. Inspirationen till Onewheel härstammar från dess skapare, Kyle Doerksen, vars erfarenheter som snowboardåkare ligger till grund för konceptet.

Doerksen strävade efter att återskapa känslan av frihet och spänning som kommer från snowboardåkning och surfing, och göra den tillgänglig för alla, oavsett tid och plats.

Eltra Stores Vision och Onewheels innovativa koncept

var hittar man onewheel i sverige

Eltra Store är engagerade i att berika transportupplevelsen med elektriska fordon och ser detta samarbete som en stolt del av deras resa. De tror starkt på att förmedla känslan av glädje och frihet som elektriska fordon erbjuder, och betonar hur Onewheels unika design och funktionalitet kompletterar deras vision.

Deras gemensamma mål är att göra vardagstransporter både enklare och roligare.

Onewheels ursprung och globala gemenskap

onewheel sverige

Onewheel, som har sitt ursprung i Kalifornien, USA, produceras lokalt med en stark betoning på kvalitet och hantverk. Varumärket har fått en betydande följarskara i USA, och har byggt upp en global kundbas med ett aktivt community. Med över 400 tusen följare på Instagram, 90 tusen prenumeranter på YouTube, samt flera forum och grupper, är Onewheel ett välkänt och uppskattat varumärke globalt.

Fördelarna med partnerskapet för Svenska kunder

var köpa onewheel i sverige

Detta partnerskap mellan Eltra Store och Onewheel är av stor betydelse för svenska kunder. Tidigare utmaningar, som dyra och långa leveranser samt svårigheter att få tag på reservdelar, är nu ett förflutet kapitel.

Genom Eltra Stores närvaro kan kunder i Sverige nu enkelt och kostnadseffektivt skaffa sin egen Onewheel, utan oron för extra avgifter som tull och frakt.

Läs också: Coolaste elcyklar

Written By
More from Klara Vindal
Här är Sveriges mest hållbara skönhetsmärke 2024 – Kolla in vinnaren!
Det råder ingen tvekan om vilket som är Sveriges mest hållbara skönhetsmärke...
Read More