Nyskapande hotell med Italiensk prägel öppnar i Stockholm

Best Western Plus Kungens Kurva omdöme

I Stockholm, närmare bestämt i det snabbt växande området Kungens Kurva, har det fyrstjärniga hotellet Best Western Plus Kungens Kurva nyligen invigts. Detta nya hotell utmärker sig med sitt italienska koncept och en atmosfär som är både välkomnande och varm. Efter en period av noggrann planering och konstruktion, och med fokus på att skapa en mysig och glädjerik miljö, är hotellet nu öppet för gäster.

Stilfull inredning med Italiensk fläkt

Best Western Plus Kungens Kurva omdöme

Hotellets interiör är en harmonisk blandning av moderna och traditionella element, vilket skapar en unik estetik. Exteriören är prydd med gröna och burgundy-toner, och interiören kombinerar betong med varma träslag samt mjuka nyanser av sten och marmor. Det industriella temat påminner om Italien, med en blandning av kraftiga färger, metall, mässing och geometriska mönster.

Bekväma rum och lyxiga sviter

Best Western Plus Kungens Kurva recension

Hotellet består av 91 elegant inredda rum. Det finns allt från välkomnande dubbelrum till rymliga familjerum, alla utrustade med exklusiva sängar. För en extra lyxig upplevelse finns sviter med elegant fondtapet, stora sammetsoffgrupper, TV, skrivbord samt badrum med både dusch och badkar.

Gastronomiska upplevelser i Italiensk restaurang

Best Western Plus Kungens Kurva omdöme

I hjärtat av hotellet ligger den italienska restaurangen Veroni. Här serveras både lunch och middag med ett urval av nybakade pizzor och klassiska pastarätter. Hotellets frukostbuffé inkluderar även en unik frukostpizza.

Matsalen erbjuder en autentisk italiensk atmosfär, och för den som föredrar att äta utomhus finns en vacker piazza tillgänglig under goda väderförhållanden.

Wellness och framtida expansion

Best Western Plus Kungens Kurva recension

För gäster som vill hålla sig aktiva eller bara unna sig lite extra finns ett välutrustat gym, en relaxavdelning med bastu, och ett utomhusspabad. Dessutom är två nya pooler på taket planerade att stå klara våren 2024.

En del av en större hotellkedja

Best Western Plus Kungens Kurva är en del av BWH Hotels och drivs av hotelloperatören Got City Center Hotels. Detta familjeägda företag har mer än 20 års erfarenhet inom hotellbranschen och driver för närvarande nio hotellanläggningar, varav sex ingår i BWH Hotels och resten är fristående verksamheter.

Best Western Plus Kungens Kurva omdöme

Efter en helg på Best Western Plus Kungens Kurva kan jag bara uttrycka min djupa uppskattning för detta unika hotell. Från det ögonblick jag klev in genom dörrarna möttes jag av en värmande atmosfär och en estetik som vackert förenar modern design med klassiska italienska influenser. Rummet jag bodde i var både komfortabelt och stilfullt inrett, med en lyxig säng som garanterade två nätters fantastisk sömn.

Måltiderna i den italienska restaurangen Veroni var en kulinarisk resa. Frukostbuffén med dess speciella frukostpizza var en unik och smakrik start på dagen. Att kunna njuta av både middag och drinkar på den charmiga piazzan var definitivt höjdpunkten av min vistelse, särskilt när vädret tillät utomhusservering.

Hotellets gym och relaxavdelning gav en perfekt balans mellan aktivitet och avkoppling. Jag ser verkligen fram emot att återvända när de nya poolerna på taket är färdigställda.

Sammanfattningsvis kombinerar Best Western Plus Kungens Kurva komfort, stil och exceptionell service på ett sätt som gör varje vistelse minnesvärd. Jag rekommenderar varmt detta hotell till alla som söker en smak av Italien i hjärtat av Stockholm.

Läs också: Bästa resväskor för kortare och längre resor

More from Benny Sjölind
FOREO lanserar UFO™ 3 Collection – En ny era för återfuktning
Ett framsteg inom avancerad teknik för intensiv hudåterfuktning
Read More
0 replies on “Nyskapande hotell med Italiensk prägel öppnar i Stockholm”