EPIC Travelgear lanserar AIRWAVE NEO: Nästa generation resväskor

epic resväskor

EPIC Travelgear lanserar nu den senaste upplagan av sin framgångsrika AIRWAVE-serie. Denna nya version, AIRWAVE NEO, är en resväska som kombinerar en robust design med högklassigt skydd mot skador, tack vare dess innovativa skal framställt från det specialutvecklade PURETECH™-materialet. Denna kombination höjer ribban för säker och stilfull resning.

Elegans och funktionalitet

epic resväskor

Med sitt omsorgsfullt utvalda utbud av säsongsspecifika färger och en distinkt Microhex-yta, erbjuder AIRWAVE NEO en unik blandning av djup, glans och finess. Resväskan är också utrustad med ett robust teleskophandtag och fyra smidiga dubbelhjul, vilket garanterar enkel hantering på olika underlag.

Johan Närstad, verkställande direktör på EPIC Travelgear, beskriver AIRWAVE NEO som en topprodukt som erbjuder exceptionellt skydd mot skador, höjd säkerhet genom användning av PURETECH™-materialet, och en elegant design som tillgodoser både funktionalitet och stil för resenärer.

EPIC Travelgear har verkligen tagit fram en riktigt bra produkt med AIRWAVE NEO. Den strukturella designen ger enastående skydd mot stötar och dessutom ger det exklusiva materialet PURETECH™ ytterligare säkerhet. Det är verkligen en snygg och hållbar resväska för alla som eftersträvar stil, funktion och skydd på sina resor, säger Johan Närstad.

Unik och modern

AIRWAVE NEO skiljer sig från andra resväskor på marknaden genom sin distinkta design och moderna estetik. Materialet PURETECH™ har utvecklats och testats av EPIC Travelgear själva, och har visat utmärkta resultat i andra produkter.

För att passa olika smaker och stilar, finns AIRWAVE NEO tillgänglig i ett urval av färger som HotCOCOA, StarBLACK, OceanGREEN och SapphireBLUE.

AIRWAVE NEO finns nu tillgänglig hos utvalda väskbutiker och återförsäljare över hela landet.

Läs också: Bästa resväskor just nu

Vem säljer EPIC resväska?

Vem säljer EPIC resväska?

Bland våra favoriter av alla sajter som säljer resväskor online återfinns Resväskor.se. Här hittar du ett bra utbud av alla bästa modeller av EPIC resväskor. En sak som vi även gillar är att du hittar kundrecensioner på varje enskild modell som gör det enklare att välja rätt.

Du hittar även bra billiga resväskor hos Resväskor, tillsammans med kvalitetsalternativ från några av marknadens främst aktörer. Ytterligare en fördel om du söker EPIC resväskor hos Resväskor.se är att de ofta även har generösa erbjudanden som kan spara dig en bra slant.

EPIC resväskor omdöme – Är resväskor från EPIC bra?

Är EPIC bra resväskor

EPIC är ett svenskt varumärke för resväskor, väskor och andra resetillbehör. Märket grundades 2005 av entreprenören och reseälskaren Mikael Bergstrand. EPIC har sitt huvudkontor i Göteborg och tillverkar sina produkter i Kina.

Historik

Mikael Bergstrand grundade EPIC efter att ha tröttnat på att hitta resväskor som var både funktionella och snygga. Han ville skapa ett varumärke som erbjöd hög kvalitet, hållbarhet och teknisk innovation.

EPIC lanserades med en kollektion av hårda resväskor i ABS-plast. Produkterna blev snabbt populära och EPIC växte snabbt. Idag erbjuder EPIC ett brett sortiment av resväskor, väskor och andra resetillbehör.

Fördelar med EPIC resväskor

  • Hög kvalitet: EPIC resväskor är tillverkade av högkvalitativa material och komponenter. De är robusta och tåliga och klarar av tuff användning.
  • Hållbarhet: EPIC har ett starkt fokus på hållbarhet. Produkterna är tillverkade av återvunna material och är utformade för att hålla länge.
  • Teknisk innovation: EPIC är alltid på jakt efter nya innovationer för att förbättra sina produkter. Exempel på innovationer är lättviktsmaterial, smidiga hjul och smarta inredningar.

Nackdelar med EPIC resväskor

  • Pris: EPIC resväskor är något dyrare än vissa andra varumärken.
  • Utbud: EPICs utbud är inte lika stort som vissa andra varumärken.

Sammanfattning

EPIC är ett varumärke som erbjuder högkvalitativa, hållbara och innovativa resväskor. Produkterna är något dyrare än vissa andra varumärken, men de är värda investeringen för den som vill ha en resväska som håller i många år.

Läs också: Resväskor som följer dig och som du kan sitta på

More from Benny Sjölind
adidas Spezial presenterar höst-/vinterkollektionen 2023 med en hyllning till kulturarvet
Gary Aspden skapar en blandning av klassiskt och modernt för den nya...
Read More
0 replies on “EPIC Travelgear lanserar AIRWAVE NEO: Nästa generation resväskor”