Svenskägda Nandini Jungle by Hanging Gardens öppnar Balis största lyxsvit

lyxigt hotell på bali

Letar du efter ett exklusivt resmål till sportlovet? Då har vi ett tips för dig! Svenskägda Nandini Jungle by Hanging Gardens, en symbol för lyx mitt i Balis frodiga landskap, tillkännager nu invigningen av den största sviten på Bali. Denna exklusiva 500 kvadratmeter stora svit sätter en ny standard för lyxboende i regionen.

En ny era av lyx på Bali

lyxig hotellsvit på bali svenskägt

I den rofyllda omfamningen av Balis Payangan regnskog, Nandini Jungle by Hanging Gardens markerar en ny milstolpe i lyxigt boende.

Anläggningen har stolt presenterat vad som nu är Balis största lyxsvit, som sträcker sig över 500 kvadratmeter överdådig yta och sätter ett nytt riktmärke för regionens lyxutbud.

Ultimat njutning i Balis största presidentsvit

Detta nya tillskott till Nandini Jungle, som kallas “Biggest Presidential Suite in Bali”, är ett bevis på oöverträffad lyx och elegans. Sviten kombinerar expansiva vardagsrum med charmen av balinesisk inredning, och erbjuder en modern twist på traditionell estetik.

Gästerna kommer att behandlas med en rad extravaganta bekvämligheter, inklusive en personlig butlerservice, vilket garanterar en vistelse med oöverträffad komfort och lyx.

Exklusiva bekvämligheter för en skräddarsydd upplevelse

Sviten förhöjer lyxupplevelsen med sitt utbud av exklusiva bekvämligheter. Bland höjdpunkterna finns en privat jacuzzi mitt i Balis naturliga skönhet, som erbjuder en lugn tillflyktsort för avkoppling. Dessutom kan gästerna njuta av en unik bartenderservice i sviten, där Nandinis prisbelönta mixologer skapar personliga cocktails precis framför dina ögon.

Det finns också en fullt utrustad massage- och spa-anläggning i sviten, som erbjuder en lugn fristad för välbefinnande och avkoppling, så att gästerna kan njuta av den ultimata spa-upplevelsen utan att lämna sin svit.

En trädgårdsoas i hjärtat av regnskogen

Sviten är omgiven av grönska från den balinesiska djungeln och kan stoltsera med titeln “Biggest Garden Suite in Bali”. Detta gör den till ett perfekt val för dem som söker en blandning av lyx, avskildhet och en djup kontakt med naturen.

Den privata trädgården och spatjänsterna på rummet bidrar till svitens lockelse och gör den till en oas för avkoppling och lugn.

Upplev storheten i Balis största svit

Nandini Jungle by Hanging Gardens bjuder in till en lyxig upplevelse i sin nyöppnade svit. Varje villa på Nandini Jungle ligger i den fängslande regnskogen Payangan nära Ubud och ovanför den mystiska Ayungfloden och har en hisnande utsikt och en privat balkong med utsikt över Ayungklyftan.

Denna fridfulla naturparadis är den perfekta platsen för att återknyta kontakten med naturen, föryngra din ande och återuppliva din själ.

More from Benny Sjölind
MyDOG 2024 – Nordens största hundevenemang startar imorgon i Göteborg
Från torsdagen den 11 januari till söndagen den 14 januari förvandlas Svenska...
Read More
0 replies on “Svenskägda Nandini Jungle by Hanging Gardens öppnar Balis största lyxsvit”