Vårnyheter från Cloetta 2024: Fruktiga favoriter och sockerfria sensationer

cloettas vårnyheter godis 2024

Cloetta välkomnar våren 2024 med ett spännande utbud av söta och fruktiga nyheter. Denna säsong introducerar de en rad nya smaker och produkter som säkerligen kommer att bli nya favoriter för godisälskare.

Polly Tropical – Ett exotiskt snackäventyr

Nya Polly godis 2024

Först ut i vårnyheterna är Polly Tropical, som bjuder på en smakresa till en exotisk paradisö. Dessa härligt sega skumtoppar kommer i en tropisk blandning av smaker som persika, passionsfrukt och apelsin.

Polly Tropical är en perfekt påse för dem som längtar efter sol och värme och vill ha en tropisk touch i sitt godisförråd.

Läkerol Strawberry – Söt och fräsch sommarfeeling

Nya Läkerol Strawberry 2024

Läkerol utökar sitt utbud med en ny somrig smak – Läkerol Strawberry. Dessa pastiller är både söta och fräscha, och erbjuder en uppfräschande känsla som för tankarna till sommardagar.

Som med alla Läkerol-produkter är de här pastillerna sockerfria, veganska och tillverkade med endast naturliga färger och aromer, vilket gör dem till ett hälsosamt alternativ för godissugna.

Malaco Gott & Blandat Juicy Giants – Större, juicigare, godare

nya Malaco Gott & Blandat Juicy Giants 2024

Malaco tar sitt populära Gott & Blandat-sortiment till en ny nivå med Juicy Giants. Dessa sötsyrliga sockrade vingummi är större än vanligt och kommer med en saftig och intensiv fruktsmak.

Juicy Giants är dessutom helt veganska, palmoljefria och fria från artificiella färgämnen, vilket gör dem till ett ansvarsfullt och njutbart godisval.

Malaco Strimler Tutti Frutti & Jordgubb – Syrligt, sockerrikt och roligt

Nya Malaco Strimler Tutti Frutti & Jordgubb 2024

Den sista nyheten från Cloetta är Malaco Strimler i smakerna Tutti Frutti och Jordgubb. Dessa syrligt sockrade godisstrimlor är en rolig och smakrik utvidgning av Malaco Snöre & Stjerner-familjen.

De är perfekta för festligheter eller som en smakrik belöning. Precis som de andra nyheterna är Malaco Strimler veganska, palmoljefria och innehåller inga artificiella färgämnen.

Lanseringsdatum för Cloettas vårnyheter 2024

Cloetta lanserar sina vårnyheter under vecka 7, alltså från den 4 februari 2024.

Cloettas vårnyheter 2024 erbjuder något för alla smaker – från exotiska skumtoppar till uppfräschande pastiller och saftiga vingummi. Dessa nyheter visar på en fortsatt strävan efter att tillhandahålla godis som är både njutbart och ansvarsfullt producerat, med ett fokus på veganska alternativ och naturliga ingredienser.

Med dessa fruktiga och söta tillskott till sortimentet ser Cloetta fram emot att förgylla vårens och sommarens godisstunder.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Royal Caribbean lanserar storslagen lineup av Europeiska äventyr för sommaren 2023
Royal Caribbean International presenterar kryssningarna för sommaren 2023 bestående av nio prisbelönta fartyg...
Read More
0 replies on “Vårnyheter från Cloetta 2024: Fruktiga favoriter och sockerfria sensationer”