Samsung och Marimekko lanserar innovativ designkollektion på The Frame tillsammans med Lifestyle-accessoarer

samsung marimekko samarbetskollektion

Samsung har gått samman med det finska designhuset Marimekko för att lansera en unik kollektion som sammanför Samsungs teknologiska innovation med Marimekkos konstnärliga uttryck. Detta partnerskap, som markerar en ny era i design och teknik, inför en exklusiv serie av limited-edition-tillbehör och konstverk.

Unikko firar 60 år med Samsungs Teknologi

samsung marimekko samarbetskollektion

I hjärtat av detta samarbete ligger firandet av Marimekkos ikoniska Unikko-blommönster, som nu fyller 60 år. Samsung kommer att integrera detta mönster i sitt breda sortiment av Galaxy-produkter, vilket ger en unik twist till sina lifestyle-tillbehör.

Från februari 2024 kommer dessutom över 40 av Marimekkos ikoniska designs att finnas tillgängliga på Samsung Art Store för The Frame, vilket erbjuder kunderna en möjlighet att förvandla sina hem med dessa exklusiva konstverk.

Läs också: TV som ser ut som en tavla

Marimekkos Vision Möter Samsungs Innovation

Sanna-Kaisa Niikko, Marimekkos marknadsföringschef, betonar att samarbetet med Samsung är ett steg för att göra deras djärva mönster mer tillgängliga för nya målgrupper. Detta samarbete ger konsumenterna möjligheten att införliva Marimekkos glädjefyllda design i vardagen, både som konst och som en del av deras personliga stil.

Samsung Art Store: En Fusion av Konst och Teknik

samsung marimekko samarbetskollektion

Genom detta samarbete tar Samsungs engagemang för innovation en ny, stilfull vändning. Kollektionen på Samsung Art Store kommer att inkludera 30 noga utvalda Marimekko-designs och tre säsongsbetonade samlingar, vilket gör det möjligt för användarna att anpassa sin The Frame TV med konstverk för varje årstid.

Kollektionen innehåller arbeten av kända designers som Maija Isola, Fujiwo Ishimoto, Katsuji Wakisaka och Vuokko Eskolin-Nurmesniemi.

Sofia Monteiro, European Product Manager för Samsung Art Store, uttrycker stolthet över att introducera finsk design i deras kollektion. Partnerskapets mål är att tillgängliggöra tidlös design och ge användarna möjlighet att personifiera sina hem med finsk kreativitet.

Art Store-prenumeranter kommer att ha tillgång till denna exklusiva kollektion för en månadskostnad på 49 SEK.

Samsungs Lifestyle-Produkter: En explosion av färg och stil

Samarbetet utvidgar sig även till Samsungs sortiment av lifestyle-produkter. En rad tillbehör, från telefonfodral till Galaxy Buds-fodral och klockarmband, kommer att prydas med det livfulla Unikko-mönstret.

Oscar Nöjd, Head of Sales Innovation, Mobile, hos Samsung Electronics Nordic AB, betonar att detta samarbete kommer att förstärka Samsungs katalog av tillbehör och erbjuda nordiska kunder möjlighet till personligt uttryck.

Samsung x Marimekko – Tillgänglighet och Lansering

Samsungs och Marimekkos exklusiva samarbetskollektion kommer att vara tillgänglig från mars 2024 hos Samsungs e-återförsäljare och i utvalda marknader, med start i de nordiska länderna.

Detta samarbete mellan Samsung och Marimekko representerar en banbrytande fusion av teknik och design, där användarna får chansen att integrera en del av världsberömd finsk design i sina dagliga liv.

Läs mer: TV som konst

Tags from the story
,
More from Benny Sjölind
Allt du behöver veta om Amazon Sverige
Amazon, världens största onlinehandelsplattform, lanserade sin fullt fungerande svenska hemsida, Amazon.se, i...
Read More
0 replies on “Samsung och Marimekko lanserar innovativ designkollektion på The Frame tillsammans med Lifestyle-accessoarer”