Adidas Originals och JJJJound samarbetar med José Mourinho för den senaste kollektionen

Adidas Originals och JJJJound samarbetar med José Mourinho för den senaste kollektionen

Tidigare i år presenterade Adidas Originals och den Montreal-baserade designstudion JJJJound två gemensamma färgställningar av den ikoniska Samba-sneakern. Duon bygger vidare på detta momentum och är tillbaka med en ny kollektion där fotbollslegenden José Mourinho är med i mixen.

Den andra kollektionen från Adidas Originals by JJJJound är djupt rotad i Adidas sportarv och engagemang för autentisk storytelling. Det senaste erbjudandet omfattar sju plagg, accessoarer och skor, alla designade med en klassisk fotbollsestetik i åtanke.

Sofistikerade kläder och accessoarer

Kollektionen innehåller ett elegant urval av kläder och accessoarer. Bland höjdpunkterna finns en elegant helsvart träningsoverall med matchande träningsbyxor, en ren, tonad vit tröja och en mångsidig svart airlinerväska. Dessutom erbjuder kollektionen en fotboll och en väska med samma märke, som tillgodoser både mode och funktionalitet.

En fräsch version av den klassiska Samba-sneakern

Mittpunkten i den här kollektionen är en ny version av den tidlösa Samba-sneakern. Denna version kommer i en tonal khakifärg med en ovandel i hårig mocka, en matchande tunga och en yttersula i gummigummi. Uppmärksamhet på detaljer är uppenbar, med co-branded sock liners och unik förpackning som inkluderar en anpassad låda och JJJJound silkespapper.

José Mourinho medverkar i kampanjen

Adidas Originals och JJJJound samarbetar med José Mourinho för den senaste kollektionen

För att marknadsföra kollektionen har en kampanj med den ikoniska fotbollstränaren José Mourinho lanserats. Kampanjen är fotograferad av Liam MacRae och visar Mourinho i portugisiska vardagsmiljöer och hyllar Samba-sneakers bestående arv inom sport och kultur.

Tillgänglighet och lanseringsdatum

Den efterlängtade andra kollektionen från Adidas Originals by JJJJound kommer att finnas tillgänglig från och med den 27 juni. Kunderna kan hitta kollektionen i CONFIRMED-appen, på Adidas webbplats på adidas.com/confirmed, hos utvalda återförsäljare och på JJJJound.com.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Adidas samarbetar med Yohji Yamamoto med skon Y-3 Gendo
Adidas går samman med Yohji Yamamoto ännu en gång och visar upp...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *