Louis Vuitton presenterar sin första skidkollektion

louis vuitton skidkollektion

För första gången presenterar Louis Vuitton en kollektion helt och hållet inriktad på vintersporter, lämplig för skidbacken eller stugan.

Oavsett om du är i pisten eller är ute och njuter av det friska vintervädret är LV Ski Collection utformad med komfort i åtanke, utan att kompromissa med stil eller tekniska detaljer för att dra full nytta av snön i högsta hastighet.

Med en ny LV Snowflake-formad Flocon-logotyp och tryckta alpina snölandskap är kollektionen idealisk riktigt stilig. I kollektionen hittar du pufferfjäderfodrade jackor, parkas i ull, överdimensionerade halsdukar och mycket mer.

louis vuitton skidkollektion

Kollektionen är tillgänglig i en begränsad upplaga med 200 numrerade exemplar och ett par skidor presenteras också i kollektionen. Med en innovativ skiddesign inspirerad av en resa till backarna i Courchevel, visar träkärnan upp det ikoniska Monogrammet toppat med den nya LV Flocon-designen.

För att komplettera kollektionen har högteknologiska skidkängor utformats, med Tecnicas expertis och hantverk, för högpresterande resultat.

Maisonets trippelisolerade skidmask, som ger stil och innovation i backen, skyddar mot väder och vind samtidigt som den visar upp signaturdetaljer som Monogram-linser och ikoniska motiv på remmarna.

More from Benny Sjölind
Snart kommer världsrekordskon hela löparvärlden har väntat på!
Nya Nike Alphafly 3 har redan ett världsrekord i marathon under bältet...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *