NK Stockholm har öppnat upp en ny avdelning för kvinnor – NK Women Shoes & Accessories

Nya NK Women Shoes & Accessories har öppnat på NK Stockholm

NK Stockholm, en av huvudstadens mest framstående destinationer för shopping, tar ytterligare ett steg för att befästa sin position inom modevärlden genom lanseringen av en ny avdelning: NK Women Shoes & Accessories. Denna nyskapade sektion, som breder ut sig över 450 kvadratmeter på varuhusets första plan, dedikerat till dammode, innebär en helt unik ny shoppingupplevelse för kvinnor.

Innovativt koncept framtaget av Studio Lidström

Nya NK Women Shoes & Accessories har öppnat på NK Stockholm

Med “Front Row”, ett koncept skapat av det anrika Studio Lidström, bjuds kunderna in till en värld där lyx möter dynamik. Avdelningen är utformad för att ständigt förnya sig – genom säsongsskiften, kampanjer och samarbeten – och erbjuder därmed en ständigt föränderlig och inspirerande miljö.

Målet är att kombinera det bästa av internationella varumärken med en känsla av “quiet luxury” för en komplett och stilsäker garderob.

Läs mer: Tretorns vår/sommarkollektion 2024

Vilka märken finns i nya NK Women Shoes & Accessories?

Vilka märken finns i nya NK Women Shoes & Accessories?

NK Women Shoes & Accessories i NK Stockholm har ett imponerande utbud av internationella märken, där många är exklusiva för NK i Norden.

Bland nykomlingarna märks designernamn som Malone Souliers, Cala Jade och Golden Goose, tillsammans med favoriter som Acne och Marc Jacobs. Denna satsning inkluderar också en utökning av sortimentet med ett bredare urval av accessoarer, från väskor till mindre lädervaror, för att tillgodose den moderna kvinnans alla behov.

En destination för inspiration

Vilka märken finns i nya NK Women Shoes & Accessories?

Emil Hambäck, affärsutvecklingschef på Calceos, företaget bakom det nya konceptet, understryker ambitionen med NK Women Shoes & Accessories: att skapa en unik destination för skor och accessoarer.

“Vi vill att våra kunder ska inspireras, fascineras och njuta av sin tid hos oss, och att avdelningen ska bli en självklar plats för den modeintresserade att utforska,” säger Hambäck.

Henrik Lilja, varuhuschef för NK Stockholm, delar entusiasmen:

“Lanseringen av NK Women Shoes & Accessories är ett spännande tillskott till Stockholms mode- och accessoarscener. Detta är ett steg i vår strävan att alltid erbjuda den högsta möjliga servicenivån och det bästa inom mode och livsstil. Vi är övertygade om att detta blir en välkomnad nyhet för såväl våra trogna kunder som nya besökare.”

Nya NK Women Shoes & Accessories har öppnat på NK Stockholm

Med denna nya avdelning tar NK Stockholm steget vidare i att erbjuda en oöverträffad shoppingupplevelse, där lyx möter tillgänglighet och innovation möter tradition.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Space Perspective avslöjar ny prototyp av kapseln Spaceship Neptune
Space Perspective, känt som det första företaget att erbjuda en koldioxidneutral rymdfärd,...
Read More
0 replies on “NK Stockholm har öppnat upp en ny avdelning för kvinnor – NK Women Shoes & Accessories”