Rituals nya Limited Edition “The Ritual of Yozakura” har lanserats – En hyllning till nattens skönhet

nya serien The Ritual of Yozakura från Rituals

Rituals presenterar nu sin senaste begränsade kollektion, The Ritual of Yozakura, en ode till den japanska traditionen att välkomna våren genom att betrakta körsbärsblommorna om natten. Denna exklusiva serie bjuder in till att omfamna varje ögonblick, dag som natt, genom en doftresa inspirerad av Yoshino-körsbärsblomman och svart risextrakt.

Rituals är ett oerhört populärt märke både i Sverige och internationellt. Med snygga förpackningar, högklassiga ingredienser och prisvärda produkter har det Amsterdam-baserade företaget tagit sig in som en ledare inom mellanprisskiktet. Nu kommer den senaste lanseringen från Rituals när The Rituals of Yozakura kommer ut på marknaden

Naturligt vårdande ingredienser

nya serien The Ritual of Yozakura från Rituals

Kärnan i denna kollektion är den närande effekten av Yoshino-körsbärsblomman, kombinerat med svart risextrakt. Denna duo bidrar till hudens vård med sin antioxidantrika sammansättning, förbättrar hudens textur och omfamnar sinnena med en fruktig och blommig doft.

Här är några av produkterna i nya serien “The Ritual of Yozakura” från Rituals.

Läs mer: Utforska mystiken i Rituals “The Legend of the Dragon” kollektion

Pink Sugar Scrub

nya serien The Ritual of Yozakura från Rituals produkter

Den nya sockerskrubben från The Ritual of Yozakura är en fest för huden, berikad med svart risextrakt samt shea- och kakaosmör. Den unika formulan övergår från kräm till skum för en föryngrande rengöring som lämnar huden strålande och redo för vidare vård.

Kroppsserum med djupverkande effekt

Förnya din hudvård med kroppsserumet som innehåller 5% niacinamid och svart risextrakt, kända för sina hudförbättrande egenskaper. Denna lätta formula ger intensiv återfuktning och en jämn, strålande hudton.

Skapa atmosfär med Fragrance Sticks

The Ritual of Yozakura doftstickor är designade för att fylla ditt hem med en inbjudande och varm atmosfär. Kombinera med det matchande doftljuset för en ännu rikare doftupplevelse.

Parfym för en omedelbar doftkick

En sprayning av Rituals limited edition hemparfym inför en omedelbar och personlig doft som lyfter stämningen i varje rum, med noter av vita blommor, bärnsten, vanilj och tonkaböna.

Hair & Body Mist: En förtrollande doftspray

Omslut dig själv med en förtrollande doft som kombinerar milda blommor med varma noter. Dess alkoholfria formula är skonsam mot känslig hud och lämnar inte fläckar på textil.

Sake Bath Milk: En återfuktande badupplevelse

nya serien The Ritual of Yozakura från Rituals

Avsluta din skönhetsritual med ett avkopplande bad, berikat med sake för dess återfuktande egenskaper. Den harmoniska blandningen av naturliga oljor ger näring och lyster till huden.

Rituals The Ritual of Yozakura kollektion bjuder in till en upplevelse som förenar det traditionella med det samtida, och uppmuntrar till att fira varje ögonblick. Denna limited edition-serie ger dig samtidigt en bit av japansk mystik och skönhet i ditt hem och på din hud.

Läs också: Rituals påskägg 2024

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Den ultimata adventskalendern för kreativa 2023 har släppts!
Nu är den äntligen här årets julkalender för kreativa. Pen Stores Julkalender...
Read More
0 replies on “Rituals nya Limited Edition “The Ritual of Yozakura” har lanserats – En hyllning till nattens skönhet”