Dyson lanserar den professionella hårfönen Dyson Supersonic r™

Dysons nya hårtork Dyson Supersonic r™

Dyson har nyligen lanserat sin senaste innovation inom hårstylingsteknik, den professionella hårfönen Dyson Supersonic r™, som markerar ett stort steg framåt inom skönhetsindustrin. Hårtorken, som presenterades på New York Fashion Week, är varumärkets mest kompakta, lätta och exakta verktyg hittills, utformat exklusivt för professionella stylister.

Dyson har några av de mest avancerade hårvårdsprodukterna på marknaden. Dyson Airwrap Multistyler är en av de mest eftertraktade och nyligen lanserades även nya Dyson Airstrait som är en produkt som garanterat kommer att bli populär tack vare sin skonsamma effekt på håret. Nu kommer ytterligare en revolutionerande hårvårdsprodukt från Dyson när Supersonic r™ lanseras.

Dyson Supersonic r™ funktioner

Supersonic r™ har banbrytande funktioner som en kraftfull värmare, den ultraeffektiva Dyson Hyperdymium™-motorn och smarta RFID-sensorer (Radio Frequency Identification) i varje tillbehör. Dessa innovationer gör att torktumlaren automatiskt kan justera luftflöde och temperatur för optimala stylingförhållanden, vilket ger snabbare torktider utan risk för värmeskador.

Dysons nya hårtork Dyson Supersonic r™

Ingenjörerna på Dyson utmanades att återuppfinna sin ikoniska Supersonic™-hårtork, med fokus på att minimera dess storlek och samtidigt förbättra dess prestanda. Resultatet är en enhet som är 30% mindre och 20% lättare än sina föregångare, men som ändå erbjuder förbättrad manövrerbarhet och överlägsna stylingresultat – inklusive mjukare, frissfritt och glansigare hår.

Supersonic r™ kommer att sätta sin prägel på världens modemetropoler, från New York till Paris, under höstens och vinterns modeveckor. Gavin Galligan, Senior Design and Development Manager på Dyson Beauty, lyfte fram enhetens innovativa värmeteknik och höghastighetsmotorer som avgörande för dess design, och erbjuder stylister ett lättviktsverktyg som inte kompromissar med kraft eller precision.

Dysons engagemang för att förstå behoven hos professionella stylister ledde till utvecklingen av Supersonic r™. Efter att ha intervjuat 696 stylister sedan 2017 identifierade företaget gemensamma utmaningar som den fysiska belastningen från långa stylingsessioner och risken för värmeskador på håret.

Dysons nya hårtork Dyson Supersonic r™

Den nya ergonomiska designen med r-kurva på Supersonic r™, som väger mindre än en standardflaska hårspray, syftar till att lindra dessa problem och ge en bekväm och effektiv stylingupplevelse.

Hårfönens nya värmeteknik, den första böjda värmaren i en hårfön från Dyson, säkerställer en jämn fördelning av värmen, vilket minskar hotspots och skyddar hårets hälsa. Detta, i kombination med intelligent värmekontroll som mäter lufttemperaturen över 20 gånger per sekund, säkerställer att håret inte utsätts för extrem värme, vilket bevarar dess naturliga glans.

Dessutom introducerar Supersonic r™ optimerade RFID-sensorer i sina tillbehör, vilket gör det enklare för stylister att justera verktyget efter hårtyp och stylingbehov. Amy Johnson, Global Head of Hair Care Artistry på Dyson, betonade hårtorkens intuitiva design, som bygger på professionella stylisters tester och forskning, vilket möjliggör smidig och anpassningsbar styling.

Supersonic r™ är utrustad med tre luftflödesinställningar, fyra värmelägen och ett kallt skott, och är konstruerad för enkel användning med ergonomiskt placerade reglage och LED-indikatorer. Det djupbelastade filtret är utformat för att hålla dubbelt så länge mellan rengöringar, fånga upp föroreningar och säkerställa långvarig prestanda.

Dyson Supersonic r™ professionell hårtork är nu tillgänglig för köp exklusivt av professionella stylister, som kan gå med i en väntelista för mer information om tillgänglighet via Dysons webbplats.

Tags from the story
Written By
More from Klara Vindal
Bästa nya spinningcykel i premiumklassen 2022
I September lanserades Wahoo Kickr Bike, som är spinningcykel med många innovativa...
Read More