Upptäck den nya lystergivande innovationen från The Body Shop

nyheter från The Body Shop 2024

I takt med att intresset för Vitamin C inom hudvård har skjutit i höjden – med över 6 miljarder visningar under hashtaggen #VitaminC på TikTok – presenterar The Body Shop en uppgradering av sin populära Vitamin C hudvårdsserie. Denna serie, som redan är en favorit bland kunder, välkomnar nu en ny stjärnprodukt: Vitamin C Glow Boosting Intense Moisturiser, en innovativ fuktkräm designad för att maximera hudens lyster.

Vitamin C Glow Boosting Intense Moisturiser – En ny era av fukt och lyster

nyheter från The Body Shop 2024

Byggd på framgången med den älskade Vitamin C Glow Boosting Moisturiser, introducerar The Body Shop en ny, mer intensiv variant av fuktkrämen. Till ett pris av 395 SEK för 50 ml, lovar denna nya version att tillföra en extra dimension av återfuktning och lyster.

Perfekt i kombination med The Body Shops Glow Revealing Serum, som innehåller 10 % C-vitamin, erbjuder denna duo en oöverträffad “glow” och “wow”-faktor.

Läs också: Här är Sveriges mest hållbara skönhetsmärke

Vetenskapligt bevisade resultat för en strålande hud

fördelen med c vitamin i hudvård

Vitamin C Glow Boosting Intense Moisturiser har genom kliniska studier bevisats minska synligheten av mörka fläckar samtidigt som den förbättrar hudens strålglans. Den erbjuder en jämnare hudton och förfinad textur.

Med en uppfriskande citrusdoft, likt resten av serien, är formulan rik på naturligt C-vitamin från källor som majs och sockerrör, samt bakuchiol och squalane från olivolja.

Squalane från olivolja – En hållbar och effektiv ingrediens

nyheter från The Body Shop 2024

Squalane, känt för dess fuktgivande egenskaper, framstår som en nyckelingrediens i denna produkt. Till skillnad från traditionella källor, utvinns squalane i detta fall från biprodukter i olivoljeindustrin.

Detta gör produktionen djurvänlig och minskar avfall, vilket är ett hållbart och effektivt alternativ till hajleverolja-baserat squalane.

En komplett hudvårdsrutin för maximal lyster

nyttan med C Vitamin i hudvård

The Body Shop rekommenderar att starta dagen med Vitamin C Daily Glow Cleansing Polish, följt av Glow Revealing Tonic applicerat med återanvändbara bomullspads. Efter att ha applicerat 10% Vitamin C Glow Revealing Serum och Eye Glow Serum, avsluta med den nya Glow Boosting Intense Moisturiser.

För kvällsrutinen, upprepa dessa steg och inkludera Liquid Peel, Microdermabrasion, eller Overnight Mask 1-2 gånger i veckan för ett extra lyft av lyster.

Denna nya lansering från The Body Shop sätter en ny standard för hudvård som inte bara prioriterar skönhet utan även hållbarhet och etik, och erbjuder en helhetslösning för de som söker en strålande, fräsch och återfuktad hud.

Läs också: Skönhetsmärke med 100 % veganska skönhetsprodukter

Tags from the story
More from Benny Sjölind
0 replies on “Upptäck den nya lystergivande innovationen från The Body Shop”