Dr Dennis Gross lanserar DermInfusions™ Skincare exklusivt för Sverige

dr gross ny lansering sverige sommaren 2023

Dr Dennis Gross, en namnkunnig aktör inom hudvårdsvärlden, har tagit fram en ny produktlinje: DermInfusion™ Skincare Line. Den första produkten från denna linje, DermInfusion™ Fill + Repair Serum, är nu tillgänglig i Sverige.

Serumet, som presenterar en innovativ teknologi för volymgivande 3D filler-effekt, är ett alternativ eller tillägg till traditionella fillerbehandlingar.

En banbrytande produkt för hudvård

köp DermInfusion™ Fill + Repair Serum sverige

Dr Dennis Gross fortsätter att förändra hudvårdsindustrin. Med DermInfusions™ Fill + Repair Serum har han kombinerat klinisk dermatologi med innovativa tekniker för att skapa en produkt som förbättrar hudens utseende och hälsa på flera nivåer.

Serumet, som innehåller en unik kombination av hyaluronsyra, peptider, niacinamid och ektoin, tillför intensiv fukt och volym till huden, vilket bidrar till ett mer ungdomligt utseende.

Microcelle Delivery™: En revolutionerande teknologi

köp DermInfusion™ Fill + Repair Serum sverige

Ett av de mest framstående inslagen i DermInfusions™ Fill + Repair Serum är dess användning av Dr Gross patenterade Microcelle Delivery™ system. Denna innovativa teknik utnyttjar miceller för att effektivt transportera de aktiva ingredienserna djupt in i huden.

Vatten spelar en central roll i detta leveranssystem, och storleken på vattendropparna är en avgörande faktor för produktens penetrationsdjup.

DermInfusions™ och dess 3D-effekt på huden

köp DermInfusion™ Fill + Repair Serum sverige

DermInfusions™ Fill + Repair Serum ger omedelbar effekt, men maximala och långvariga resultat kan uppnås genom regelbunden daglig användning. Serumet är lämpligt för alla hudtyper och åldrar, inklusive känslig hud.

Kliniskt bevisad effektivitet

DermInfusion™ Fill + Repair Serum har genomgått noggranna tester för att säkerställa både säkerhet och effektivitet. Recensioner från användare visar på en tydlig förbättring av hudens utseende och hälsa.

Resultaten inkluderar synligt smidigare och mjukare hud efter bara en vecka, och synligt fastare hud med mer volym och återfuktning efter fyra veckor.

Du hittar produkter hos Bangerhead.se till ett pris på 1395 kr.

More from Benny Sjölind
CoolBitX presenterar NFT-funktioner för sin produkt CoolWallet
CoolbitX, pionjär inom kryptosäkerhet, har meddelat att man på CES 2022 kommer...
Read More
0 replies on “Dr Dennis Gross lanserar DermInfusions™ Skincare exklusivt för Sverige”