Här är alla måste-prylar du behöver för semestern 2023!

måste-ha-produkter för semestern 2023

Snart går vi in i de stora semestermånaderna juli och augusti. Det gör också att många förbereder sig med att packa grejor till semesterstugan eller kommande utlandsresor. Men vad behövs egentligen för att få ut det mesta av semestern? Här listar vi alla måste-ha-produkter för semestern 2023.

19 måste-ha-produkter för semestern 2023

Bland alla måste-ha-produkter hittar vi självklarheter som smartphones, men det finns också många andra produkter som kanske inte är lika självklara men som samtidigt ger mycket tilläggsvärde. Detta oavsett om du spenderar din tid på stranden, sommarstugan eller på en utlandsresa.

Här är alla våra favoriter bland måste-ha-produkter för semestern 2023. Vi passar samtidigt och tar fram de bästa och/eller mest populära produkterna under varje enskild kategori 2023:

1. Smartphone

Smartphones är ett måste på semestern och erbjuder en mängd olika funktioner som navigering, kommunikation, kamera och tillgång till olika reseappar. Satsa gärn på en smartphone med bra kamera 2023.

[lasso ref=”amzn-apple-iphone-14-pro-256-gb-rymdsvart” id=”3018″ link_id=”4658″]

2. Digitalkamera

Ta högkvalitativa foton och videor av dina semesterminnen med en dedikerad digitalkamera. De erbjuder överlägsen bildkvalitet och avancerade inställningar för fotoentusiaster.

[lasso ref=”amzn-canon-compact-ixus-285-hs-silver” id=”3019″ link_id=”4659″]

3. Actionkamera

Actionkameror är kompakta, robusta och kan ta fantastiska bilder under aktiviteter som vandring, snorkling eller skidåkning, perfekt för äventyrslystna.

[lasso ref=”amzn-gopro-hero11-black-vattentat-actionkamera-med-ultra-hd-53k60-video-27-mp-foton-1-19-bildsensor-livestreaming-webbkamera-stabilisering” id=”3020″ link_id=”4660″]

4. Bärbar kraftbank

Håll dina enheter laddade när du är på språng med en bärbar powerbank. Den ger en bekväm reservkraftkälla för smartphones, surfplattor och andra USB-drivna enheter.

[lasso ref=”amzn-iniu-power-bank-usb-c-10000mah-slimmest-triple-3a-high-speed-powerbank-barbar-laddare-med-flashlight-kompatibel-med-iphone-14-13-12-pro-samsung-s20-google-lg-ipad-huawei-airpods-etc-2022-version” id=”3021″ link_id=”4661″]

5. Läsare för e-böcker

Om du är en bokmal kan du med en e-bokläsare bära med dig ett stort bibliotek med böcker i en lätt och kompakt enhet, perfekt för långa flygresor eller avkoppling vid poolen.

[lasso ref=”amzn-kindle-paperwhite-16gb-nu-med-en-68-tums-skarm-och-stallbart-varmt-ljus” id=”3022″ link_id=”4662″]

6. Bärbar Bluetooth-högtalare

Njut av din favoritmusik på stranden eller i din semesterbostad med en bärbar och vattentät Bluetooth-högtalare. Dessa kompakta enheter ger trådlös ljudstreaming från din smartphone eller surfplatta.

[lasso ref=”amzn-jbl-flip-6-jblflip6blu-bluetooth-hogtalare-bla” id=”2328″ link_id=”4663″]

7. Brusreducerande hörlurar

Blockera ljudet av gråtande bebisar på flyget eller bullriga miljöer med brusreducerande hörlurar. De ger en lugn lyssningsupplevelse och är perfekta för långa resor. Läs mer om bästa trådlösa hörlurar 2023 här.

[lasso ref=”amzn-marshall-motif-anc-aktiv-brusreducerande-true-wireless-horlurar-svart” id=”3023″ link_id=”4664″]

8. Bärbar Wi-Fi-hotspot

Håll kontakten var du än befinner dig med en bärbar Wi-Fi-hotspot. Med den kan du skapa ditt eget trådlösa nätverk och komma åt internet på flera enheter, utan att behöva betala dyra roamingavgifter.

[lasso ref=”amzn-barbar-wifi-4g-mobile-wifi-hotspot-med-led-skarm-wifi-router-upp-till-300-mbps-overforingshastighet-for-mobiltelefoner-barbara-datorer-stationara-datorer-surfplattorvit” id=”3024″ link_id=”4665″]

9. GPS-enhet

Se till att du aldrig går vilse när du utforskar okända destinationer med en dedikerad GPS-enhet. Den ger exakt navigering, kartor och intressanta platser för att vägleda dig under hela semestern.

[lasso ref=”amzn-garmin-drivesmart-76-eu-mt-d-bil-gps-svart-7″ id=”3025″ link_id=”4666″]

10. Adapter för resor

En reseadapter är nödvändig för att ladda dina enheter i olika länder. Den gör att du kan ansluta din elektronik till olika typer av eluttag som finns över hela världen.

[lasso ref=”amzn-skross-1-500211-e-varlden-till-europa-reseadapter-varldsomspannande-for-europa-spanning-och-effekt-100v-1600w-250v-4000w-kid-safe-shock-protection” id=”3026″ link_id=”4667″]

11. Träningsklocka

Upprätthåll din fitnessrutin även under semestern genom att bära en fitness tracker. Dessa enheter övervakar din aktivitetsnivå, hjärtfrekvens och sömnmönster och uppmuntrar dig att hålla dig aktiv och frisk. Här hittar du bästa smartwatch 2023 enligt experterna.

[lasso ref=”amzn-militar-smart-watch-men-med-telefonsamtal-talassistent-139-tums-rund-hd-skarm-smart-klocka-pulsmatare-somnsparare-mer-an-100-sportlagen-fitness-tracker-smartwatch-for-android-ios” id=”3027″ link_id=”4668″]

12. Bärbar extern hårddisk

Om du är fotoentusiast eller har mycket digitalt innehåll kan du med en bärbar extern hårddisk säkerhetskopiera och lagra dina filer på ett säkert sätt under semestern.

[lasso ref=”amzn-samsung-t7-portable-ssd-indigo-blue-2-tb” id=”3028″ link_id=”4669″]

13. Bärbart Bluetooth-tangentbord

För dem som behöver arbeta eller skriva mycket under semestern kan ett bärbart Bluetooth-tangentbord paras ihop med din smartphone eller surfplatta, vilket ger en bekväm skrivupplevelse.

[lasso ref=”amzn-logitech-k270-24-ghz-tradlost-tangentbord-for-windows-normalstorlek-numeriskt-tangentbord-8-multimediatangenter-2-ars-batteritid-kompatibel-med-pc-barbar-dator-layout-pan-nordic-qwerty-svart” id=”3029″ link_id=”4670″]

14. Vattentätt telefonfodral

Skydda din smartphone från vattenskador när du simmar, snorklar eller deltar i vattensporter med ett vattentätt telefonfodral. Det gör att du kan ta foton och videor under vattnet.

[lasso ref=”amzn-joto-vattentat-mobilvaska-vattentatt-mobilfodral-ipx8-universal-for-mobiler-upp-till-70-2-pack-svart” id=”3030″ link_id=”4671″]

15. Resestrykjärn

Håll dina kläder skrynkelfria med ett kompakt resestrykjärn. De är lätta, bärbara och utformade för enkel användning, så att du alltid ser presentabel ut under din semester.

[lasso ref=”amzn-steamery-handhallen-steamer-cirrus-2-1500w-europlug-munstycke-i-rostfritt-stal-varms-upp-pa-25-sekunder-resevanlig-handsteamer-for-klader-och-hemtextilier-svart” id=”3031″ link_id=”4672″]

16. Bärbar espressobryggare

Kaffeälskare kan njuta av sin favoritbryggning var som helst med en bärbar espressobryggare. Med dessa kompakta enheter kan du göra espressoshots av hög kvalitet när du är på språng.

[lasso ref=”amzn-wacaco-minipresso-ns-kaffebryggare-manuellt-barbar-espressomaskin-kompatibel-med-ns-kapslar-nespresso-original-kapslar-och-kompatibla-enheter” id=”3032″ link_id=”4673″]

17. Bärbar solcellsladdare

Utnyttja solens kraft för att ladda dina enheter med en bärbar solcellsladdare. De är användbara i utomhusmiljöer där det kanske inte finns tillgång till el.

[lasso ref=”amzn-bigblue-14-w-solcellsladdare-barbar-fickstorlek-solpanel-1-port-usb-5-v-24-a-ipx4-vattentat-sunpower-solpanel-for-resor-camping-och-tradgard” id=”3033″ link_id=”4674″]

18. Bärbar Bluetooth-spelkontroll

Spelentusiaster kan förbättra sin spelupplevelse på smartphones eller surfplattor med en bärbar Bluetooth-spelkontroll. Den ger mer exakta kontroller för ett brett utbud av mobilspel.

[lasso ref=”amzn-razer-kishi-for-android-smartphone-spelkontroll-usb-c-anslutning-ergonomisk-design-individuell-passform-for-mobiltelefoner-analog-pinne-ultralag-latens-svart” id=”3034″ link_id=”4675″]

19. Toalettartiklar i resestorlek

Även om det inte är en gadget i sig, är toalettartiklar i resestorlek viktiga för bekvämligheten under semestern. De innehåller t.ex. minitandkräm, schampo, balsam och andra produkter för personlig vård, så att du kan packa lätt och följa flygplatsreglerna.

[lasso ref=”amzn-morfone-reseflaskor-att-fylla-pa-16-delar-reseset-med-necessar-lackagesaker-pafyllningsbar-tsa-godkand-silikonreseflaskor-anvands-for-schampo-lotion-skoljning-duschgel-fda-bpa-fri-schwarz-und” id=”3035″ link_id=”4676″]
More from Benny Sjölind
Seven Knights 2 debuterar på Windows PC efter global lansering
Efter en uppmärksammad global lansering meddelar nu Netmarble att Seven Knights 2,...
Read More
0 replies on “Här är alla måste-prylar du behöver för semestern 2023!”