Samsung presenterar den banbrytande Galaxy Tab S9-serien: Surfplattorna som når nya höjder

nya Samsung Galaxy Tab S9
Galaxy Tab S9-serien har förbättrad prestanda och den första IP68-klassade surfplattan någonsin

Samsung Electronics har höjt ribban inom tablet-teknologi med lanseringen av Galaxy Tab S9-serien, en innovativ produktserie som erbjuder en premium Galaxy-upplevelse i tablet-form. Serien sätter nya standarder för design och består av tre modeller – Galaxy Tab S9, S9+ och S9 Ultra. Varje modell har en Dynamic AMOLED 2X-skärm och drivs av Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, vilket säkerställer en smidig användarupplevelse.

Denna serie surfplattor är den första som är IP68-klassad, vilket innebär att användarna kan njuta av sina surfplattor både inomhus och utomhus utan att behöva vara rädda för vatten- och dammskador.

Läs mer: Nya Samsung Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5

En helt ny värld av underhållning på språng

nya Samsung Galaxy Tab S9

Galaxy Tab S9 Ultra, med en 14,6-tums Dynamic AMOLED 2X-skärm, erbjuder en heltäckande och portabel underhållningsupplevelse. HDR10+ i Galaxy Tab S9-serien säkerställer optimering av färg och ljusstyrka på alla nivåer. Dessutom justeras den dynamiska uppdateringsfrekvensen automatiskt från 60 till 120 Hz, vilket ger en balans mellan smidig respons och batterieffektivitet.

Ljudupplevelsen står också i centrum med 20% större quad-högtalare, som stöds av AKG-högtalarsystemet och Dolby Atmos immersive sound. En extra Vision Booster-teknik upptäcker och anpassar sig till ljusa ljusförhållanden, så att skärmen förblir levande även i starkt solljus.

Kraftfull prestanda i elegant design

nya Samsung Galaxy Tab S9 lanserad

Galaxy Tab S9-serien har en tunn kropp och den robusta Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, vilket gör dessa surfplattor lika kraftfulla som Samsungs senaste smartphones. Dessa enheter introducerar också avancerad ångkammarteknik för första gången i en Galaxy-surfplatta, vilket hjälper till att optimera prestandan under längre tid.

En ny era av kreativitet och produktivitet

nya Samsung Galaxy Tab S9

Varje Galaxy Tab S9 levereras med den mycket omtyckta S Pen, som nu också har IP68-klassning, så att användarna enkelt kan skriva ner sina idéer var som helst, när som helst. Med nya S Pen Creator Edition får användarna en ännu mer förstklassig upplevelse.

Användarna kan också dra nytta av Multi Window, som gör att upp till tre appar kan visas i ett organiserat rutnät. Book Cover Keyboard och DeX Mode ger en upplevelse nära skrivbordet, vilket ytterligare utökar enhetens användningsområde.

Ett nav för kreativitet

nya Samsung Galaxy Tab S9

Galaxy Tab S9-serien förstärker den kreativa processen med nya och förbättrade appar. GoodNotes, en favorit bland fansen, lanseras nu för första gången på Android exklusivt för Galaxy tablet-användare. Andra nyheter är videoredigeringsappen LumaFusion för proffs, Clip Studio Paint för konstnärer och ArcSite för designers och proffs.

Integrerad upplevelse och hållbart förhållningssätt

nya Samsung Galaxy Tab S9

Galaxy Tab S9-serien har samma designelement som Galaxy, samtidigt som den är lätt och hållbar med en IP68-klassning. Hårdvaran är också i linje med Samsungs engagemang för hållbarhet, med återvunnet material och en omdesignad förpackningslåda tillverkad av 100% återvunnet papper.

Tillgänglighet

Galaxy Tab S9-serien är nu tillgänglig för förbeställning på utvalda marknader, med allmän tillgänglighet från och med den 11 augusti. Serien erbjuds i färgerna Beige och Graphite och finns i tre storlekar: 14,6-tum på Tab S9 Ultra, 12,4-tum på Tab S9+ och 11-tum på Tab S9.

Samsung garanterar fyra generationer av One UI och Android OS-uppgraderingar och fem år av säkerhetsuppdateringar, vilket ger sinnesro tillsammans med teknik i toppklass.

Written By
More from Redaktionen
Elcykel bäst i test 2022 – Här är resultaten av ett oberoende laboratorietest
Marknaden för elcyklar växer så det knakar i Sverige och nya modeller...
Read More