Samsung lanserar Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5 – Framtiden för vikbara smartphones

nya Samsung Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5

Samsung Electronics har officiellt lanserat sin femte generation av Galaxy Foldables: Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5. Dessa banbrytande enheter sätter nya riktmärken för vikbara smartphones och erbjuder oöverträffad flexibilitet, kraftfull prestanda och banbrytande kamerafunktioner. Med integrationen av det revolutionerande Flex Hinge och FlexCam lovar Samsungs Galaxy Z-serie att leverera en exceptionell och oöverträffad vikbar upplevelse.

Oöverträffade formfaktorer och hållbarhet

nya Samsung Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5

Samsungs expertis inom innovation och engagemang för foldables-kategorin har resulterat i otroligt mångsidiga enheter. Både Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5 har en elegant och kompakt design som ger många anpassningsmöjligheter och kraftfull prestanda.

Det nya Flex Hinge säkerställer en sömlös och balanserad design, medan enheternas hållbarhet förstärks genom integrationen av ett stötdämpande lager och Armor Aluminum-ramar. Dessutom ger Corning® Gorilla® Glass Victus®24 på Flex Window och baksidan ett extra lager av skydd.

Galaxy Z Flip5: Ett verktyg för självuttryck i fickan

nya Samsung Galaxy Z Flip5

Galaxy Z Flip5 är en snygg och unik vikbar enhet som får plats i fickan. Det nya Flex Window, som nu är 3,78 gånger större5 än sin föregångare, erbjuder utökade anpassningsmöjligheter, inklusive informativa och grafiska klockor som kan matcha användarens design på Galaxy Watch6-serien. Enhetens nya Flipsuit Case7 ger både skydd och personaliseringsmöjligheter med ett utbytbart NFC-kort.

Även när Galaxy Z Flip5 är stängd är den mycket användbar. Användare kan snabbt komma åt användbar information via Flex Window, visa Widgets för väderuppdateringar, styra musikuppspelning och komma åt olika funktioner utan att öppna enheten.

nya Samsung Galaxy Z Flip5

Enhetens kameraupplevelse är också oöverträffad, med möjlighet att ta högkvalitativa selfies från den bakre kameran och ta handsfree-foton från kreativa vinklar med FlexCam.

Galaxy Z Fold5: Det ultimata kraftpaketet för produktivitet

nya Samsung Galaxy Z Fold5

Galaxy Z Fold5 är ett kraftpaket för produktivitet med sin uppslukande och stora 7,6-tums huvudskärm27. Den levererar kraftfull prestanda med Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy29, som förbättrar grafiken och möjliggör dynamiska spel- och multitaskingfunktioner. Det förbättrade Aktivitetsfältet och tvåhandsdrag och släpp20 erbjuder ett sömlöst arbetsflöde för att slutföra viktiga uppgifter på ett effektivt sätt.

S Pen Fold Edition19, finjusterad för Galaxy Z Fold5, ger en överlägsen skrivupplevelse. Den tunnare och mer kompakta S Pen Fold Edition23 gör det enkelt att anteckna och skapa idéer i realtid och passar perfekt i fickan.

nya Samsung Galaxy Z Fold5

En positiv inverkan på planeten

Samsung står fast vid sin miljövision och siktar på att uppnå netto noll koldioxidutsläpp i slutet av 2030 för Device eXperience Division. Galaxy Z Flip5 och Fold5 använder en större mängd återvunnet material, inklusive återvunnet glas före konsument, aluminium och återvunnen plast efter konsument från kasserade fiskenät, vattentunnor och PET-flaskor.

nya Galaxy Z Fold5

Även förpackningslådan för dessa enheter är tillverkad av 100 procent återvunnet material33, vilket visar Samsungs engagemang för hållbarhet.

Tillgänglighet och tillbehör

Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5 finns tillgängliga för förbeställning på utvalda marknader från och med den 26 juli, med allmän tillgänglighet från och med den 11 augusti. Galaxy Z Flip5 kommer i färgerna Mint, Graphite, Cream och Lavender34, med en rad olika tillbehör som Clear Gadget Case, Flap Eco-Leather Case, Flipsuit Case och Silicone Case with Ring.

Galaxy Z Fold5 finns däremot tillgänglig i färgerna Icy Blue, Phantom Black och Cream36, och åtföljs av tillbehör som Slim S Pen Case, Clear Gadget Case, Eco-Leather Case och Standing Case med rem.

Med Galaxy Z Flip5 och Galaxy Z Fold5 visar Samsung återigen vägen inom vikbar teknik och ger användarna en verkligt revolutionerande mobilupplevelse som erbjuder flexibilitet, mångsidighet och förstklassig prestanda.

Läs mer: Bästa mobilkamera enligt experterna 2023

Written By
More from Redaktionen
Här är alla måste-prylar du behöver för semestern 2023!
Snart går vi in i de stora semestermånaderna juli och augusti. Det...
Read More