JBL lanserar nya hörlurar med avancerade funktioner och förlängd batteritid

nya jbl live hörlurar lanserade

JBL har nyligen lanserat sina senaste hörlurar, JBL LIVE 770NC och JBL LIVE 670NC, som utökar den populära LIVE-serien. Dessa hörlurar är utrustade med True Adaptive Noise Cancelling och Smart Ambient-teknik, vilket säkerställer att lyssnarna får den autentiska JBL-ljudupplevelsen, skräddarsydd efter deras smak.

Oavsett om du gillar over-ear- eller on-ear-design bland de bästa hörlurarna på marknaden, utlovar JBL komfort hela dagen och är fulla av innovativa funktioner hos båda modellerna.

nya jbl live hörlurar lanserade

Hörlurarna har 40 mm dynamiska drivelement som levererar det ikoniska JBL Signature Sound. Dessutom introducerar de det omslutande JBL Spatial Sound, som kan upplevas trådlöst från vilken stereoenhet som helst.

Tack vare Bluetooth 5.3-teknik och stöd för LE Audio kan användarna njuta av överlägsen ljudstreaming. För dem som söker en mer personlig ljudupplevelse har JBL integrerat HARMANs banbrytande Personi-Fi 2.0-teknik, så att användarna kan ställa in sina unika hörselprofiler.

JBL:s True Adaptive ANC-teknik förändrar spelreglerna för dem som behöver koncentrera sig eller helt enkelt försvinna in i musiken. Den anpassar sig i realtid till externa ljud och säkerställer en oavbruten lyssningsupplevelse. Samtidigt förstärker Smart Ambient-funktionen omgivande ljud och håller användarna medvetna om sin omgivning.

Och för de viktiga samtalen? Hörlurarna har två strålformande mikrofoner som garanterar kristallklar samtalskvalitet.

Läs också: JBL lanserar Soundgear Sense

JBL LIVE 770NC och JBL LIVE 670NC

En av de utmärkande funktionerna är den imponerande batteritiden. Användarna kan njuta av upp till 65 timmars speltid, och om batteriet skulle ta slut ger en snabb laddning på 5 minuter ytterligare 4 timmars musik.

Carsten Olesen, President of Consumer Audio på HARMAN, kommenterade lanseringen så här: “JBL LIVE 770NC och JBL LIVE 670NC är inte bara tillägg utan betydande uppgraderingar till vårt uppskattade hörlurssortiment. JBL fortsätter att tillgodose olika livsstilar och preferenser genom att erbjuda förstklassig teknik och ljud till ett attraktivt pris.”

Hörlurarna kommer att lanseras den 31 augusti 2023 och finns tillgängliga i en rad olika färger: svart, vit, blå och sandsten. Priset för JBL LIVE 770NC är 179,99 euro och priset för JBL LIVE 670NC är 129,99 euro. Förpackningen är tillverkad av FSC-certifierat papper och tryckt med miljövänligt sojabläck.

Viktiga egenskaper hos JBL LIVE 770NC och JBL LIVE 670NC

JBL LIVE 770NC och JBL LIVE 670NC
  • Bluetooth 5.3 med stöd för LE-ljud
  • Adaptiv brusreducering med Smart Ambient
  • Mikrofoner med dubbel strålformning
  • Kompatibilitet med JBL Spatial Sound
  • Personligt anpassat ljud med Personi-Fi 2.0
  • Förlängd batteritid på upp till 65 timmar
  • Snabb laddning på 5 minuter för 4 timmars speltid
  • Funktion för automatisk uppspelning och paus
  • Anslutning till flera enheter
  • Stöds av JBL Headphones App för anpassning och EQ-inställningar.

Läs också: JBL:s nya Authentics-serie

More from Benny Sjölind
Här är de populäraste elektronikprylarna för sommaren 2023
Vilken typ av elektronik brukar folk köpa på sommaren? Det är information...
Read More
0 replies on “JBL lanserar nya hörlurar med avancerade funktioner och förlängd batteritid”