Möt Ballie: Samsungs revolutionerande AI-kompis för ett smartare boende

nya samsung ballie hemrobot

Samsung Electronics har presenterat den senaste versionen av sin AI-robot Ballie, som sätter en ny standard för intelligent boende. Man presenterade ursprungligen roboten på Consumer Electronics Show (CES) 2024, och den är en betydande uppgradering jämfört med den första introduktionen av Ballie på CES 2020. Med förbättrade funktioner lovar Ballie att förändra det dagliga livet i hemmet genom intelligent hantering av uppgifter och personliga användarupplevelser.

En personlig assistent på hjul

nya Samsung Ballie robot för hemmet

Ballie är inte en vanlig robot för hemmet. Den autonoma roboten är utformad för att fungera som en personlig assistent och är utrustad för att navigera genom hemmet och sömlöst integrera med och hantera hushållsapparater.

Samsungs vision för Ballie sträcker sig bortom enkla uppgifter och syftar till att skapa en smartare och mer intuitiv boendemiljö. Genom att lära sig användarnas mönster och vanor erbjuder Ballie skräddarsydda tjänster som utvecklas över tid, vilket säkerställer att assistansen alltid är anpassad efter individuella behov.

Läs också: Allt du behöver veta om nya Samsung Galaxy S24-serien

De viktigaste funktionerna i Ballie

nya Samsung Ballie robot
  • Autonom hemassistans: Med sin förmåga att köra runt självständigt tar Ballie smart hemhantering till nästa nivå. Från schemaläggning till säkerhet, Ballie är din go-to för hushållsuppgifter.
  • Inbyggd projektor och AI: Ballie är utrustad med en projektor och AI-funktioner, vilket gör det möjligt att skicka videouppdateringar till husägare medan de är borta, projicera träningsrutiner eller till och med underlätta videosamtal och smidigt smälta in i dagliga rutiner.
  • Mångsidig och anpassningsbar: Oavsett om det handlar om att skapa rätt stämning med belysning och musik, ge uppdateringar om husdjur och nära och kära eller hjälpa till med övningar, anpassar sig Ballie till olika aktiviteter i hemmet och förbättrar både produktivitet och avkoppling.

Revolutionerar interaktionen i hemmet

Samsungs Ballie representerar ett betydande framsteg i hur vi interagerar med våra hem. Genom att hantera ett brett spektrum av uppgifter, från vardagliga till komplexa, ser Ballie till att användarna kan fokusera på det som verkligen betyder något för dem.

Dess förmåga att skapa stämning, i kombination med smarta anslutningsmöjligheter och inlärningsförmåga, gör Ballie till en oumbärlig följeslagare i moderna hem.

Med Ballie är framtidens hemhantering inte bara ett koncept – det är verklighet och rullar in i hemmen med intelligens, anpassningsförmåga och personlig omsorg.

Samsung Ballie lanseringsdatum

Samsung har inte ännu tillkännagivit det exakta lanseringsdatumet för Ballie och heller inget pris för roboten. Enligt våra källor lär det dock ske under våren 2024.

Läs också: TV som ser ut som en tavla

Tags from the story
More from Benny Sjölind
TUI förbättrar sitt erbjudande med hjälp av Jettime: Fler flyg och bredare destinationsspektrum
Under 2024 kommer TUI att expandera sitt charterflygutbud genom ett utökat samarbete...
Read More
0 replies on “Möt Ballie: Samsungs revolutionerande AI-kompis för ett smartare boende”