Bose presenterar nya Bose Ultra Open Earbuds – En kombination av klart ljud och miljömedvetenhet

Nya Bose Ultra Open Earbuds in-ear hörlurar

Bose har officiellt lanserat sin senaste innovation inom ljudteknik – Bose Ultra Open Earbuds. Denna banbrytande produkt ger användarna möjlighet att vara helt uppslukade av sin musik utan att förlora kontakten med ljuden från världen omkring dem. Med en elegant, manschettformad design som kombinerar stil med funktionalitet är dessa öronsnäckor utformade för dem som vill ha det bästa av två hörselvärldar: rikt, uppslukande ljud och situationsmedvetenhet.

Bose Ultra Open Earbuds – Innovativt utformade för daglig användning

Nya Bose Ultra Open Earbuds in-ear hörlurar

Bose har förnyat den dagliga ljudupplevelsen med Ultra Open Earbuds. De är utformade för att inte vara påträngande och gör att användarna kan interagera med sin omgivning – oavsett om de lyssnar efter trafik under joggingrundan eller tar ett samtal på kaféet – utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Läs också: Nya Bose QuietComfort Ultra hörlurar

Nya Bose Ultra Open Earbuds in-ear hörlurar

Den unika designen gör inte bara att de passar alla looker, utan garanterar också kompatibilitet med tillbehör som glasögon eller hattar, tack vare den icke störande passformen.

Avancerad ljudteknik för ultimat lyssning

Nya Bose Ultra Open Earbuds in-ear hörlurar

Med Boses egenutvecklade OpenAudio- och Immersive Audio-teknik levererar Ultra Open Earbuds oöverträffad ljudkvalitet. OpenAudio säkerställer en läckagesäker ljudupplevelse direkt till lyssnarens öron, medan Immersive Audio ger en spatial ljudbild som får det att kännas som om musiken spelas från en scen precis framför dig.

Användarna kan växla mellan lägena “Stilla” och “Rörelse” för att optimera lyssningen baserat på deras aktivitet.

Användarvänliga funktioner och hållbarhet

Nya Bose Ultra Open Earbuds in-ear hörlurar

Öronsnäckorna finns i två snygga färger, Black och White Smoke, och är utrustade med praktiska reglage för enkel hantering av musik och samtal. De är också vatten- och svettbeständiga med IPX4-klassning och har en batteritid på upp till 7,5 timmar, vilket garanterar att de håller jämna steg med användarnas hektiska livsstilar.

Nya Bose Ultra Open Earbuds in-ear hörlurar

Med funktioner som automatisk volymjustering via Bose Music-appen och kompatibilitet med Snapdragon Sound™-teknik för sömlös anslutning är dessa öronsnäckor utformade för användning hela dagen.

Bose Ultra Open Earbuds tillgänglighet och pris

Nya Bose Ultra Open Earbuds in-ear hörlurar

Hörlurarna är nu tillgängliga till ett pris av 3899 kronor och kan köpas på Bose.com och via utvalda återförsäljare.

Med lanseringen av Bose Ultra Open Earbuds sätter Bose en ny standard för bärbara ljudprodukter. Genom att kombinera sofistikerad design med avancerad ljudteknik kommer dessa öronsnäckor att revolutionera hur vi upplever musik och interagerar med vår omgivning, vilket gör dem till ett måste för både audiofiler och teknikentusiaster.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nu finns Royal Talens samarbetskollektion med Pantone i Sverige
Ifjol lanserade Royal Talens sitt spännande partnerskap med Pantone Denna innovativa serie...
Read More
0 replies on “Bose presenterar nya Bose Ultra Open Earbuds – En kombination av klart ljud och miljömedvetenhet”