Bugatti och adidas lanserar X Crazyfast Bugatti i begränsad upplaga

bugatti adidas fotbollsskor

I ett banbrytande samarbete har Bugatti gått samman med adidas för att lansera en exklusiv fotbollssko, adidas X Crazyfast Bugatti, med endast 99 par tillgängliga över hela världen. Dessa skor är tillverkade för att ge oöverträffad hastighet och en elegant estetik som förkroppsligar Bugattis distinkta designelement.

Det här samarbetet är förankrat i adidas X Crazyfasts design, som återspeglar Bugattis karaktäristiska inställning till fartorienterad teknik och ett designetos som prioriterar prestanda. Dessa stövlar är avsedda att bli en raritet, eftertraktade av samlare.

Kärnan i Chiron, dess W16-motor, hittar sin parallell i stövelns centrala funktion: adidas banbrytande Speedframe-teknik för sulplattan. Detta säkerställer minimal vikt och maximal styvhet för snabba starter. Kängan drar nytta av Aerocage och Aeropacity Speedskin-teknikerna för stöd och luftflöde, medan en kolfiberdetalj speglar det material som används i Bugatti-fordon.

adidas X Crazyfast Bugatti

Skorna har en touch av Bugattis arv med en antydan till det ikoniska Bugatti Blue, som påminner om varumärkets historiska Grand Prix-segrar. Detta fungerar som ett kännetecken för entusiaster och överbryggar över hundra år av racingskicklighet och oöverträffad prestanda.

Kängan pryds av två motton som sammanfattar båda varumärkenas etos: adidas “Impossible is Nothing” och Bugattis “Create the Incomparable”, som var och en representerar deras obevekliga strävan efter excellens. Arvet från Ettore Bugatti hyllas diskret längs baksidan av kängan, för att hedra grundaren vars vision fortfarande driver skapandet av världens ledande hypersportbilar.

Stövlarna presenteras i en skräddarsydd box, utformad efter de kolfibermönster som är karakteristiska för Bugattis hypersportbilar.

För att demokratisera tillgången till denna begränsade utgåva kommer en auktion att hållas på adidas Collect Web 3-plattformen från den 8 till den 11 november. Framgångsrika budgivare kommer att tilldelas en virtuell skokartong, som från och med den 13 november kan bytas ut mot de faktiska skorna, och en digital motsvarighet. Auktionen tar emot kryptovalutor, med ett konverteringsalternativ från fiatpengar via MoonPay.

adidas X Crazyfast Bugatti-stövlarna kommer att debutera på planen i november 2023 och bäras av fotbollsstjärnorna Rafael Leao och Karim Benzema.

Ytterligare information och tillgång till auktionen finns på adidas officiella webbplats och den dedikerade auktionsportalen.

Läs också: Adidas X Crazyfast fotbollsskor

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Bästa GPS-klocka för löpning 2023 – Denna löparklocka använder eliten
Hur vet man vilken GPS-klocka att satsa på 2023? Ett sätt är...
Read More
0 replies on “Bugatti och adidas lanserar X Crazyfast Bugatti i begränsad upplaga”