Adidas presenterar X CRAZYFAST: Fotbollsskorna som är konstruerade för fart i varje spelmoment

Moh Salahs fotbollsskor 2023

Adidas har officiellt lanserat sin efterlängtade kollektion av fotbollsskor, X CRAZYFAST, som är utformad för att öka snabbhet och prestanda på planen. Med banbrytande “AERO”-teknologier finns skorna i tre olika modeller, inklusive toppversionen “P+”, som erbjuder den ultimata kombinationen av innovationer för elitspelare.

X CRAZYFAST P+ gör debut i FIFA Women’s World CupTM denna månad, och kommer också att finnas tillgänglig i tre exklusiva designer för Brasilien, USA och Australien som är medarrangör i turneringen.

nya Adidas X-Crazyfast fotbollsskor 2023

X CRAZYFAST-kollektionen finns nu att köpa på adidas.com fotbollsskor, samt i utvalda adidas-butiker och återförsäljare. Den här lanseringen markerar en viktig milstolpe för Adidas, som introducerar en rad förbättringar som är skräddarsydda för att frigöra fart i alla aspekter av spelet.

Tre modeller av X CRAZYFAST-fotbollsskor

Lionel Messis fotbollsskor 2023

X CRAZYFAST-kollektionen består av tre modeller: “P+”, “P1 Laced” och “P1 Laceless”. Dessa modeller innehåller de senaste fartfokuserade teknikerna och vänder sig till spelare på alla nivåer.

“P+”-versionen, som är särskilt utformad för spelare på arenan, t.ex. de som tävlar i FIFA Women’s World Cup 2023TM, är de lättaste skorna i kollektionen och har oöverträffad innovation för dem som spelar på högsta nivå.

Vid utvecklingen av X CRAZYFAST har man tagit hjälp av en rad olika aktörer, bland annat professionella idrottare och gräsrotsspelare, för att säkerställa att alla som spelar fotboll kan dra nytta av dess prestandafördelar.

P1 Laced och P1 Laceless

Nya X-Crazyfast Adidas fotbollsskor och Moh Salah

Som komplement till “P+”-modellen har X CRAZYFAST-modellerna “P1 Laced” och “P1 Laceless” avancerad lättviktsteknik som är skräddarsydd för fotbollsspelare på olika nivåer och i olika prisklasser.

En viktig höjdpunkt i X CRAZYFAST-kollektionen är uppdateringen av adidas innovativa SPEEDFRAME-teknik för sulplattan. Den senaste versionen innehåller en ny AEROPLATE-insats som ersätter den tidigare kolfiberversionen, vilket resulterar i en viktminskning på 5 g.

Den här förbättringen ger optimal komfort och responsivitet samtidigt som designfunktionerna för framdrivning och dynamiska rörelser bibehålls. Dessutom är dubbarnas utformning optimerad för att maximera dragkraften vid snabb acceleration.

nya Adidas X-Crazyfast fotbollsskor 2023 och Lionel Messi

De hastighetsfokuserade uppdateringarna fortsätter på ovandelen. Både modellerna “P1 Laced” och “P1 Laceless” har AEROCAGE-innovation, ett konstruerat foder som ger perfekt stöd och stabilitet genom att krama om mellanfoten.

Dessutom har skorna AEROPACITY SPEEDSKIN, en andningsbar monomesh i ett lager som säkerställer komfort över hela foten och ger en känsla av ett andr hudlager. Modellen “P+” tar innovationen till nästa nivå och har en superlätt ovandel som består av ett lager AEROPACITY SPEEDSKIN+ som är formgjutet till den minimalistiska AEROCAGE+.

nya Adidas X-Crazyfast fotbollsskor och Lionel Messi 2023

Dessa förbättringar optimerar viktminskningen samtidigt som de ger stöd och stabilitet vid höga hastigheter.

Med tanke på vikten av stabilitet och stöd vid höga hastigheter har båda “P1”-modellerna en konstruerad PRIMEKNIT-krage som ger välbekant komfort och optimal direktkontakt med bollen. Fotbollsskorna finns i både snörlösa och snörda versioner för ökad justerbarhet.

“P+”-modellen har en flytande tungkonstruktion med superlätta snören som garanterar en fast passform.

I linje med adidas engagemang för hållbarhet och minskat plastavfall är alla X CRAZYFAST-modeller tillverkade utan polyester. X CRAZYFAST P+ har ett 15 % lägre koldioxidavtryck jämfört med den tidigare X SPEEDPORTAL P+-versionen.

Den helt nya X CRAZYFAST-stöveln har en elegant och minimalistisk färgkombination i vitt och klar citron. P+-modellen, som gör sin debut vid FIFA Women’s World Cup 2023TM, kommer att bäras av några av de mest begåvade kvinnliga fotbollsspelarna i världen.

Fotbollsentusiaster kan köpa X CRAZYFAST-kollektionen via adidas.com och hos utvalda adidas-butiker och partneråterförsäljare.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Vårgårda Snusfabrik lanserar Vårgårda Gryning – En nyhet i snusvärlden
Vårgårda Snusfabrik presenterar nu en ny produkt i deras uppskattade serie –...
Read More
0 replies on “Adidas presenterar X CRAZYFAST: Fotbollsskorna som är konstruerade för fart i varje spelmoment”