Marshall lanserar nästa generations hörlurar Major V och Minor IV

Marshall Major V hörlurar

Marshall har officiellt lanserat sina senaste produkter, Major V on-ear-hörlurar och Minor IV true wireless-öronsnäckor. Dessa lanseringar markerar en betydande utveckling i Marshalls produktlinje och erbjuder musikentusiaster mer än bara lyssningsenheter; de erbjuder en förbättrad ljudupplevelse som utlovar hållbarhet, komfort och förlängd batteritid.

Marshall Major V och Minor IV – Förnyelse av trådlös lyssning

Marshall Major V nya hörlurar 2024

Marshalls nya Major V och Minor IV omdefinierar förväntningarna på trådlös ljudutrustning. Major V tänjer på gränserna med över 100 timmars trådlös speltid – en ökning från de tidigare 80+ timmarna – vilket ger en oöverträffad lyssningstid.

“Med Major V har vi inte bara förlängt speltiden utan också förfinat varje aspekt av dess design och prestanda för att hedra våra första hörlurar någonsin”, förklarar Martin Wennberg, Marshalls produktchef.

Samtidigt levererar Minor IV en kompakt storlek men ändå ett kraftfullt ljud, typiskt för Marshalls signaturljudkvalitet. Den har en åtsittande passform som förbättrar den akustiska prestandan och är idealisk för användning hela dagen. Båda modellerna har den ikoniska Marshall-estetiken och är utformade för att tåla de påfrestningar som daglig användning innebär.

Viktiga egenskaper hos Marshall hörlurar Major V

marshall major V hörlurar 2024

Här är några av de viktigaste egenskaperna hos nya Marshall Major V hörlurar:

Ikoniskt ljud och förbättrad klarhet

Major V erbjuder det klassiska Marshall-signaturljudet, nu med förbättringar för att minimera distorsion och förbättra klarheten, så att användarna kan uppleva sin musik utan kompromisser.

Långvarig batteritid och bekväm laddning

Marshall Major V hörlurar förbättringar

Med mer än 100 timmars speltid är Major V perfekt för långa äventyr. Den har också trådlös laddning, vilket gör strömförstärkningar problemfria och effektiva.

Hållbarhet och bärbarhet

Major V:s robusta men ändå vikbara design gör att den tål tuffa förhållanden och är lätt att ta med sig på resan.

Anpassningsbara kontroller

Hörlurarna har en anpassningsbar M-control-knapp som kan ställas in via Marshall Bluetooth-appen för att komma åt Spotify Tap, byta EQ-inställningar eller aktivera en röstassistent, beroende på användarens preferenser.

Framsteg i Marshall Minor IV öronsnäckor

Marshall Minor IV nya hörsnäckor 2024

Här är de viktigaste egenskaperna i de nya öronsnäckorna Marshall Minor IV:

Konsekvent och pålitlig speltid

Minor IV har över 30 timmars speltid, vilket säkerställer att användarna har tillförlitligt ljudstöd när det behövs.

Omdesignad för optimal komfort

Marshall Minor IV nya hörsnäckor 2024

Dessa öronsnäckor har fått en ny design med en vinklad stam som passar mer naturligt i hörselgången, vilket förbättrar både komfort och ljudåtergivning. De är också vattenresistenta, vilket gör dem lämpliga för användning i alla väderförhållanden.

Förbättrad användarkontroll

Minor IV gör det enkelt att hantera musikuppspelning och samtal, med funktioner som Bluetooth multipoint connectivity som möjliggör anslutning till flera enheter. Användarna kan skräddarsy sin ljudupplevelse med hjälp av Marshall-appen.

Teknik redo för framtiden

Marshall Minor IV nya hörsnäckor 2024

Både Major V och Minor IV är förberedda för framtiden med Bluetooth LE Audio-kompatibilitet, som utlovar bättre ljudkvalitet, utökad räckvidd och förbättrad synkronisering under videouppspelning.

Tillgängliga i Sverige nu

Både Major V och Minor IV tillgängliga i Sverige nu. Major V kostar 1 690 kronor och Minor IV 129 USD, vilket innebär att högkvalitativ prestanda och användarvänliga funktioner prioriteras framför onödiga komplikationer.

Med dessa senaste produkter fortsätter Marshall inte bara sitt arv av högklassigt ljud utan förbättrar också användarupplevelsen med tekniska innovationer som är utformade för att möta kraven från moderna lyssnare.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Trek presenterar Marlin+: En el-driven mountainbike tillgänglig för alla
Att cykla i terrängen har nu blivit tillgängligt för fler, inklusive de...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *