Bose nylanserade QuietComfort Ultra-serie har belönats med titeln Best of Innovation på världens mest prestigefyllda teknikmässa

bästa on-ear hörlurar 2024

I september lanserade Bose sin välkända QuietComfort-serie. Dessa produkter har fått stor uppmärksamhet och blev nyligen ärade med titeln Best of Innovation – Headphones & Personal AudioCES Innovation Awards 2024 – världens mest prestigefyllda teknikmässa.

Därmed är dessa definitivt och utmanar om titeln som bästa trådlösa hörlurar 2024. Bose QuietComfort Ultra-serie förkroppsligar kärnan i varumärket QuietComfort: exceptionell brusreducering, förstklassig ljudkvalitet och oöverträffad komfort. Ultra-serien introducerar också Bose Immersive Audio, en banbrytande funktion som förbättrar ljudupplevelsen.

QuietComfort Ultra-hörlurarna och -öronsnäckorna kommer att finns nu till försäljning i hela världen i färgerna Black och White Smoke, samt specialutgåvan Cypress Green.

Bose Immersive Audio: En uppslukande ljudupplevelse

bästa pris Bose QuietComfort Ultra on-ear hörlurar

Bose Immersive Audio omdefinierar spatialt ljud och skapar en bredare, mer dimensionell ljudbild. Denna funktion, som möjliggörs av en inbyggd IMU och egenutvecklad programvara för digital signalbehandling, placerar ljudet framför lyssnaren och ger en mer verklighetstrogen upplevelse.

Skräddarsydda lyssningslägen

Lyssnaren kan välja mellan två lägen: “Still” för en fast ljudposition vid stillastående, och “Motion” för en dynamisk ljudupplevelse som rör sig med lyssnaren, perfekt för en uppslukande upplevelse när du är på språng.

Avancerad ljudteknik

bästa on-ear hörlurar 2024

QuietComfort Ultra-hörlurarna, som efterträder Noise Cancelling Headphones 700, har Bose Immersive Audio, avancerad brusreducering och CustomTune-ljudkalibrering för optimerat ljud.

Förbättrad kommunikation och design

Hörlurarna har förbättrad röstupptagning och Bose Aware Mode med ActiveSense. De har en modern och elegant design med minimala sömmar och kan vikas ihop för enkel förvaring. Batteritiden är upp till 24 timmar (18 timmar med Immersive Audio aktiverat).

QuietComfort Ultra-öronsnäckor: Förbättrad samtalskvalitet och design

bästa pris på Bose QuietComfort Ultra in-ear hörlurar

Ultra Earbuds ersätter QC Earbuds II och fortsätter att erbjuda förstklassig brusreducering och CustomTune-teknik, nu med förbättrad samtalskvalitet. Designen har en ny metallfinish och förbättrade stabilitetsband för bättre passform och prestanda.

Förlängd batteritid och laddningsalternativ

Dessa öronsnäckor ger upp till sex timmars batteritid (fyra timmar med Immersive Audio). Ett nytt fodral för trådlös laddning, kompatibelt med både Ultra Earbuds och QC Earbuds II, kommer att finnas tillgängligt för 49 USD från den 20 oktober på Bose.com.

High-fidelity-ljud med anpassningsbar brusreducering

bästa in-ear hörlurar 2024

Dessa hörlurar, som ersätter QuietComfort 45 Headphones, erbjuder högkvalitativt ljud med justerbara nivåer för brusreducering och anpassade lägen. De stöder multipoint Bluetooth 5.1 och har upp till 24 timmars batteritid på en enda laddning.

Förbättrade anslutningsmöjligheter och användarupplevelse

Både Ultra-hörlurarna och öronsnäckorna har Snapdragon Sound™ Technology Suite, som stöder högkvalitativ ljudstreaming och robusta anslutningsmöjligheter. De är kompatibla med Bluetooth 5.3 och integrerar Google Fast Pair för Android-enheter.

Kompatibilitet med Bose SimpleSync och musikappar

Alla nya QuietComfort-produkter är kompatibla med Bose SimpleSync för parkoppling med utvalda soundbars och högtalare. De fungerar med inbyggda röstassistenter och Bose Music-appen för ytterligare anpassning och framtida programuppdateringar.

QuietComfort Ultra-serien från Bose innebär ett stort steg framåt inom ljudteknik och erbjuder en raffinerad ljudupplevelse för både musikentusiaster och vardagsanvändare.

More from Benny Sjölind
Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of the Battle Royale!!! lanseras för Nintendo Switch den 7 december
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) avslöjar att Yu-Gi-Oh! RUSH DUEL: Dawn of...
Read More
0 replies on “Bose nylanserade QuietComfort Ultra-serie har belönats med titeln Best of Innovation på världens mest prestigefyllda teknikmässa”