CES Innovation Awards 2024 – Vinnarna i världens mest prestigefyllda teknikmässa

ces mässa las vegas vinnare innovation

Snart är det dags för nästa upplaga av världens största teknikmässa CES (Consumer Technology Association) i Las Vegas. Den 9-12 januari är det dags, men redan nu kan vi avslöja vinnarna i CES Innovation Awards 2024.

Bland vinnarna hittar vi många av de produkter som vi skrivit om tidigare här på Nya Lanseringar. Med andra ord har vi haft en rätt bra täckning av de mest anmärkningsvärda produkterna från året.

Vinnare i CES Innovation Awards 2024

Vinnare i CES Innovation Awards 2024

I huvudsak delas produkter in i två kategorier bland de produkter som får utmärkelse under CES Innovation Awards. De produkter som får poäng över ett visst tröskelvärde under bedömningsprocessen utses till “CES Innovation Honorees”.

De produkterna som tilldelas de högst rankade produkten i varje kategori utmärkelsen “Best of Innovation”. Denna utmärkelse är för produkter som anses vara verkligt exceptionella inom sitt område.

Här fokuserar vi på den sist nämnda kategorin. Här är vinnarna av “Best of Innovation” på CES Innovation Awards 2024:

Best of Innovation – Headphones & Personal Audio

BOSE QuietComfort Ultra Bluetooth-Hörlurar

BOSE QuietComfort Ultra Bluetooth-Hörlurar

Bose har presenterat sin senaste innovation, QuietComfort Ultra-hörlurarna. Dessa hörlurar har en uppdaterad, avancerad design och introducerar Bose Immersive Audio, som lyfter ljudupplevelsen till oöverträffade höjder.

QC Ultra-hörlurarna kombinerar omslutande ljudlandskap med förstklassig brusreducering och CustomTune-ljudinställning, vilket sätter en ny standard för prestanda hos over-ear-hörlurar.

Kombinationen av Bose Immersive Audio och CustomTune-tekniken ger en rik, helt skräddarsydd ljudupplevelse som är specifik för varje användares öron.

Best of Innovation – Headphones & Personal Audio

bästa tech 2023

JBL Authentics 500

Upplev en blandning av vintage-estetik och modern ljudteknik med JBL Authentics 500-högtalaren. Designen är en hyllning till den klassiska JBL-stilen från 1970-talet, med ett Quadrex-galler och ett anpassat hölje med läderliknande finish, allt i ny tappning för dagens era.

Högtalaren levererar exceptionellt klart, högupplöst ljud, förstärkt av Dolby Atmos® Music, genom sina aluminiumdiskanter och den exklusiva SlipStream™ basportstekniken. Dessutom integreras den sömlöst med både Google Assistant och Amazon Alexa, vilket ger dig bekvämligheten med röststyrd musikuppspelning och smart hemhantering, allt utan att lyfta ett finger.

Best of Innovation – Vehicle Tech & Advanced Mobility

honda motocompacto elmoped

Honda Motocompacto

Hondas senaste innovation, Motocompacto, revolutionerar konceptet med prisvärda, helelektriska persontransporter med sin eleganta, minimalistiska design och banbrytande hopfällbara struktur. Motocompacto är skräddarsydd för de dynamiska behoven vid stadspendling och erbjuder ett utsläppsfritt, njutbart och effektivt transportsätt som avsevärt minskar miljöpåverkan och ökar bekvämligheten.

Fordonet kan nå hastigheter upp till 15 mph och täcka en sträcka på upp till 12 miles på en enda laddning, och kan laddas helt på bara 3,5 timmar med ett standard 110 v-uttag, i både sitt kompakta och utfällda tillstånd.

Motocompacto prioriterar förarens komfort och har ett plyschsäte, robusta fotpinnar, inbyggd förvaring, en digital hastighetsmätare, batterinivåindikator och ett handtag som är lätt att bära med sig. Med en innovativ mobilapp, ansluten via Bluetooth®, kan användarna dessutom anpassa inställningar som belysning och körlägen, vilket ger en extra nivå av anpassning till körupplevelsen.

Best of Innovation – Sports & Fitness

garmin venu 3

Garmin Venu® 3

Uppnå dina hälso- och fitnessmål med smartwatchserien Venu 3 GPS. Dessa klockor fungerar som en personlig coach på din handled och ger detaljerad hälsoanalys, många fitnessfunktioner och ytterligare funktioner.

De har livfulla AMOLED-skärmar, över 30 förinstallerade sportapplikationer och en batteritid på upp till 14 dagar, vilket hjälper användarna att få en heltäckande förståelse för sin hälsa.

Dessutom möjliggör den integrerade högtalaren och mikrofonen förbättrade anslutningsmöjligheter. Användarna kan ringa och ta emot telefonsamtal samt svara på textmeddelanden direkt från handleden, oavsett om de är hemma eller på resande fot.

Best of Innovation – Home Appliances

Sevvy Smart Cooker

Sevvy Smart Cooker

Sevvy Smart Cooker är en höjdpunkt inom konsumentteknik och använder innovativa pulserande elektriska fältbaserade och ohmska uppvärmningsmetoder för snabb och lågtempererad matlagning. Denna enhet integrerar på ett unikt sätt uppvärmning i tillagningsprocessen, vilket gör det möjligt att tillaga måltider med färska ingredienser på bara några minuter.

Den bevarar 40 % fler näringsämnen, kräver mindre salt och socker och eliminerar behovet av bakfetter för att uppnå utsökta resultat.

Dessutom har den en imponerande energisparfunktion som minskar energiförbrukningen med upp till 90% jämfört med traditionella matlagningstekniker. Sevvy Smart Cooker tar också itu med problemet med matavfall genom att tillhandahålla exakta tillagningskontroller, vilket effektivt förhindrar både under- och överkokning. Denna förbättring gör matlagningen betydligt mer hållbar.

Dessutom ligger den i linje med globala trender som förespråkar hälsosam kost, och omdefinierar därmed matlagningsupplevelsen med både hälso- och miljömedvetenhet.

Best of Innovation – Artificial Intelligence

Seller Canvas By STUDIO LAB

Seller Canvas By STUDIO LAB

Seller Canvas förändrar landskapet för e-handelsmarknadsföring genom att erbjuda viktigt stöd till företag, enskilda säljare och marknadsföringsbyråer som behöver handelsrelaterat innehåll. Plattformen innehåller ett AI-drivet verktyg för att skapa marknadsföringsinnehåll och en sofistikerad automatiserad fotorobot.

Fotoroboten är utrustad med avancerad AI, en robotarm och ett autonomt mobilitetssystem och bedömer effektivt modellen, produkten och miljön för att ta det perfekta fotografiet. Men Seller Canvas kapacitet sträcker sig långt bortom fotografering. Plattformen effektiviserar hela processen för att skapa innehåll, från att analysera produkt- och modellfoton som skickats in av användare för bildförbättring till att skapa handelsinriktad copywriting.

Seller Canvas producerar och designar skickligt en mängd olika marknadsföringsmaterial, inklusive landningssidor, annonser och korta videor, vilket förenklar uppgiften att skapa innehåll för e-handel.

Best of Innovation – Wearable Technologies

Silk Charge&Go IX By WS Audiology

Silk Charge&Go IX By WS Audiology

Silk Charge&Go IX är en anmärkningsvärd prestation inom hörapparatbranschen, eftersom den introducerar världens första hörapparat med omedelbar anpassning helt i kanalen (CIC) med uppladdningsbara funktioner.

Den diskreta och kompakta designen säkerställer minimal synlighet, samtidigt som den ger exceptionell taluppfattbarhet även i bullriga miljöer.

Denna lilla anpassade hörapparat, som utvecklats på Signias banbrytande hörapparatsplattform Integrated Xperience, erbjuder bekväm laddning på plats och innehåller en rad sofistikerade ljudförbättringar för att ge oöverträffad hjälp vid samtal i utmanande hörselmiljöer.

Best of Innovation – Home Appliances

WILLCOOK By WILLTEX.CO.,LTD.

WILLCOOK By WILLTEX.CO.,LTD.

WILLCOOK är en banbrytande innovation som världens första bärbara mikrovågspåse i tyg med smartphonekontrollerade temperaturinställningar.

Med en anmärkningsvärt lätt konstruktion väger WILLCOOK bara 160 g, och dess Bluetooth-aktiverade batteri, som väger 120 g, gör den till den lättaste mikrovågsugnen inom konsumentelektronik, med en totalvikt på under 300 g.

WILLCOOKs imponerande uppvärmningsförmåga är uppenbar då den uppnår 90 grader Celsius inom bara 10 minuter efter att den slagits på, och den uppnår en temperatur på 130 grader Celsius på bara 20 minuter, allt utan användning av öppna lågor eller utsläpp av skadlig koldioxid.

Det som skiljer WILLCOOK från mängden är dess anpassningsbara tyg, som gör att den kan fungera som en snygg och mångsidig väska som erbjuder både funktionalitet och mode. Genom att sömlöst integrera smarta textilier och elektronik har WILLCOOK potential att i hög grad utveckla samhället och förbättra det dagliga livet.

Best of Innovation – Embedded Technologies

MEMS hybrid micromotor for electronics

MEMS hybrid micromotor for electronics

SilMachs innovativa hybrid MEMS-mikromotorer representerar en banbrytande utveckling speciellt anpassad för elektroniska enheter. Dessa motorer är utformade som elektroniska komponenter som kan lödas direkt på tryckta kretskort (PCB). Denna konstruktion ger produktutvecklarna en unik möjlighet att integrera mekaniska funktioner i elektroniska produkter på ett smidigt sätt.

Med sin breda tillämpning inom olika branscher, inklusive medicin, försvar och flygteknik, är dessa stegmotorer särskilt redo att ersätta stegmotorerna av Lavet-typ. De är särskilt fördelaktiga när det gäller uppkopplade hybridklockor.

Deras kompakta storlek, minskade energiförbrukning jämfört med traditionell teknik och flexibiliteten att flytta klockans visare i valfri riktning eller hastighet gör dem till ett betydligt bättre alternativ.

Best of Innovation – Smart Home

motionsleep By 10minds co. ltd.

Motionsleep By 10minds co. ltd.

Motionsleep, som nu är integrerad med vitalringen, förhöjer sömnupplevelsen för dem som snarkar eller har andningsproblem under sömnen. Denna innovativa produkt identifierar snarkljud på ett smart sätt samtidigt som den exakt övervakar syrenivåerna i blodet.

Den har sju krockkuddar som aktivt ändrar huvudets och ryggens position så att andningen underlättas och snarkningen minskar.

Förbättringar av denna produkt inkluderar ett större antal krockkuddar, tillägg av vitalringen för övervakning av syremättnad, dygnsrytmljus och ett kompakt laddningssystem.

Dessa förbättringar ökar inte bara produktens effektivitet och användarvänlighet utan tillför också ett element av elegans.

Best of Innovation – Cybersecurity & Personal Privacy

zkVoting: Blockchain-based voting at the Poll Station

zkVoting: Blockchain-based voting at the Poll Station

zkVoting är ett banbrytande framsteg inom personlig röstning och utnyttjar kraften i blockkedjetekniken. Den revolutionerar röstningsupplevelsen genom att erbjuda en sömlös och säker lösning för röstning på plats.

Med zkVoting har väljarna nu möjlighet att personligen verifiera riktigheten i sina valsedlar i realtid direkt i vallokalen. Vårt toppmoderna protokoll för nollkunskapsbevis gör det möjligt för individer att bekräfta giltigheten av sina röster samtidigt som deras integritet skyddas.

För att öka säkerheten och upprätthålla integriteten i processen har vi infört en tydlig åtskillnad mellan röstnings- och röstvalideringsenheterna. Dessutom fungerar vår innovativa mekanism för generering av “falska nycklar” som ett skydd mot skadlig kod, vilket säkerställer trovärdigheten i hela röstningsprocessen.

Best of Innovation – Food & AgTech

IINK - 4D food printing system for future food

IINK (Innovative Individualized Nutritional Kit)

“IINK (Innovative Individualized Nutritional Kit)” sätter en ny standard som den första i sitt slag för personligt anpassad näringstillförsel, med hjälp av avancerad 4D-printteknik. Systemet skapar en unik struktur där skräddarsydda näringsämnen är inneslutna i en pärla, tillverkad av ett speciellt kompositmaterial.

Pärlan är utformad för att aktiveras vid en specifik punkt, vilket gör den till en banbrytande innovation inom näringsvetenskap.

Kärnan i denna teknik ligger i interaktionen mellan den näringstillförda kompositen och vätskan i en flaska. IINK överträffar traditionella 3D-utskriftsmetoder genom att använda en kombination av avancerad programvara, specialiserade livsmedelsfärger, strukturell design och 4-dimensionella stimuli, inklusive pH, tid och temperatur.

Detta möjliggör exakt frisättning och aktivering av näringsämnen i kroppen, vilket innebär ett stort steg framåt inom området för individanpassad nutrition.

Best of Innovation – Digital Imaging & Photography

Hestia By VAONIS

Hestia By VAONIS

Hestia representerar ett betydande framsteg inom bärbara teleskop och utnyttjar smartphonesensorer för att ta bilder av himlakroppar som solen, månen och stjärnorna. Enheten har ett teleobjektiv med hög förstoringsgrad som förbättrar smarttelefonens zoom med upp till 25 gånger.

Dessutom har den sofistikerad programvara som är utformad för att finjustera smarttelefonens kapacitet specifikt för att fånga stjärnbilder.

Best of Innovation – Robotics

RoWok™ by SJW Robotics

RoWok™ by SJW Robotics

Detta är en helt autonom robotrestaurang som lagar utsökta måltider på beställning utan någon personal på plats.

Best of Innovation – XR Technologies & Accessories

phantom by afference

Phantom by afference

Phantom introducerar taktila förnimmelser i en tid av spatial databehandling. Phantom ger haptiska svar med exakta detaljer på fingernivå och ansluter direkt till nervsystemet. De självjusterande ringarna skapar ett diskret gränssnitt som möjliggör en smidig övergång mellan den digitala och fysiska världen.

Enheten, som bärs på handleden, erbjuder en bärbar och trådlös anslutning till olika spatiala datorenheter, inklusive headset, glasögon eller mobila prylar. Afference, som grundades av ledande ingenjörer inom neurologi, drar nytta av många års expertis inom neurala gränssnitt och för in denna kunskap i området för spatial computing.

Best of Innovation – Embedded Technologies

AirJet®Mini - Solid-State Active Cooling Chip for Electronic Devices

AirJet®Mini – Solid-State Active Cooling Chip for Electronic Devices

Frore Systems AirJet® är ett banbrytande solid-state chip för aktiv kylning som sätter nya standarder inom dator- och elektroniksektorn. AirJet® är ett betydande framsteg inom värmeavledningsteknik för konsumentenheter och gör det möjligt för enheter som bärbara datorer, smartphones, minidatorer och SSD-tillbehör att nå sin fulla prestandapotential.

Genom att integrera ett eller flera AirJet-chip i konsumentprodukter kan man effektivt hantera de termiska utmaningar som hindrar enhetens effektivitet. AirJet-chipet, som tilldelats prestigefyllda utmärkelser, har visat anmärkningsvärda förbättringar i olika tillämpningar, med upp till trefaldiga prestandaförbättringar.

Best of Innovation – Smart Cities

SQPV Glass By inQs Co., Ltd.

SQPV Glass By inQs Co., Ltd.

inQs har skapat världens mest sofistikerade och effektiva energigenererande transparenta solglas, så kallat SQPV-glas. Detta banbrytande glas kan producera elektricitet inte bara från synligt solljus utan även från osynliga ljuskällor och fungerar effektivt i inomhusmiljöer med svagt ljus eller under molniga förhållanden.

SQPV-glaset använder en unik skiktad struktur av nanomaterial, placerad mellan två ledande glasskivor, för att omvandla ljus till elektricitet. Denna design gör det möjligt att fånga upp ljus från båda sidor av glaset, vilket förbättrar dess förmåga att samla in energi.

Denna teknik överträffar de nuvarande alternativen på marknaden och ger högre effekt per enhet.

Best of Innovation – Financial Technologies

Trip.PASS-Mobile passport platform

Trip.PASS-Mobile passport platform

Trip.PASS är en innovativ plattform som kombinerar finansiella tjänster med turistsektorn och lägger stor vikt vid digital säkerhet och personlig integritet.

Med utgångspunkt i uppgifter från Interpol, som visar att det gjordes 1,7 miljarder sökningar efter borttappade pass under 2021, tar Trip.PASS Mobile Passport sig an denna utmaning genom att på ett säkert sätt verifiera digitala identiteter och därmed minska riskerna för passstöld och bedrägeri.

Plattformen tillhandahåller ett omfattande utbud av tjänster som överbryggar online- och offlinevärlden, inklusive säkra betalningsalternativ, skattefri shopping och transportlösningar, alla förstärkta med sofistikerade säkerhetsprotokoll.

De mobilanpassade finansiella tjänsterna är utformade för att erbjuda en säker och effektiv reseupplevelse. Trip.PASS sätter ett nytt riktmärke för digital säkerhet och förändrar avsevärt den globala turismen och cybersäkerheten.

Best of Innovation – Accessibility & Aging Tech

Mand.ro Mark 7D By Mand.ro Co. Ltd.

Mand.ro Mark 7D By Mand.ro Co. Ltd.

Mand.ro Mark 7D är ett mångsidigt, modulärt robotfinger som är särskilt utformat för att hjälpa personer med nedsatt rörlighet i de övre extremiteterna.

Den har en tålig borstlös likströmsmotor som är utrustad med ett sensorsystem och en tvåstegs reduktionsväxel, allt sömlöst integrerat i ett inbyggt system.

Den innovativa designen är skräddarsydd för att stödja personer med partiella handskador samt olika typer av amputationer i övre extremiteterna, och erbjuder en heltäckande och anpassningsbar lösning.

Best of Innovation – Human Security for All

AirFarm By Midbar Co., Ltd.

AirFarm By Midbar Co., Ltd.

AirFarm är den första uppblåsbara gården som revolutionerar sättet att producera mat med sin förmåga att fungera på vilken plats som helst och när som helst. Den är tillverkad för att vara robust men ändå lätt, vilket gör att den inte behöver tunga och dyra stålramar.

Airfarms unika teknik omvandlar omgivande fukt till vatten på begäran och återvinner den fukt som avges av växter tillbaka till deras rötter. Detta gör AirFarm till den första odlingen som fungerar oberoende av traditionell vatteninfrastruktur. Den imponerande effekten är att vattenförbrukningen minskar med 99 % jämfört med konventionella jordbruksmetoder och med 90 % jämfört med motsvarande vertikala jordbruk.

Denna banbrytande metod innebär en betydande förändring av vattenanvändningen och visar vägen för en hållbar och effektiv livsmedelsproduktion.

Installationsprocessen för AirFarm är snabb och tar bara en halv dag, och dess design möjliggör enkel transport genom vanliga dörrar och hissar utan behov av skrymmande maskiner. Dessa egenskaper gör den särskilt lämplig för omedelbar användning i katastrofdrabbade områden, flyktingläger och utvecklingsländer, där den kan spela en avgörande roll för att trygga livsmedelsförsörjningen för de behövande.

Till skillnad från traditionella jordbrukssystem som är begränsade till förutbestämda utrymmen, erbjuder AirFarm mångsidigheten att odla mat i alla inomhusmiljöer. Dessutom banar den uppblåsbara strukturen väg för potentiella tillämpningar för att säkerställa livsmedelsförsörjningen även i rymdutforskningsscenarier.

Best of Innovation – Audio Video Components & Accessories

NAD M66 By NAD Electronics

NAD M66 By NAD Electronics

Masters M66 BluOS Streaming DAC-Preamplifier representerar ett transformativt språng inom hifi-tekniken, där en förstklassig digital-till-analog-omvandlare kombineras med en avancerad streamingfunktion för musik i flera rum.

Den innehåller Dirac Live Room Correction och Dirac Live Bass Control, vilket förbättrar ljudkvaliteten. Enhetens sofistikerade utseende, som framhävs av en elegant 7″ pekskärm, utstrålar elegans och förfining.

I kombination med NAD:s M23 effektförstärkare bildar den en imponerande installation som sticker ut när det gäller teknik, ljudprestanda och estetiskt tilltal.

Best of Innovation – Mobile Devices, Accessories & Apps

FINTIN V1 : The Most Accessible Qwerty-Communicator

FINTIN V1 Qwerty-Communicator

I en digital värld där sömlös kommunikation överskrider gränserna för funktionshinder inom Metaverse, är Fintin V1 en banbrytande mini QWERTY-kommunikator. Den är särskilt konstruerad för att förbättra den digitala uppkopplingen för personer med synnedsättning som använder smartphones.

Fintin har en unik konstruktion och är världens första enhet som effektivt hanterar 36 tangenter genom bara 6 tangenter, var och en med en distinkt textur för taktil igenkänning.

Den innovativa designen gör att användarna kan skriva snabbt och exakt utan att behöva kontrollera tangentbordet visuellt, vilket gör det anpassningsbart till olika inställningar. Fintins uppdrag är att stärka den omfattande gruppen synskadade som använder smartphones genom att förbättra deras tillgång till utbildning, kommunikation och yrkesmöjligheter samt främja större självständighet i deras dagliga liv.

Best of Innovation – Digital Health

AVEIR™ Dual chamber (DR) Leadless Pacemaker System

AVEIR™ Dual chamber (DR) Leadless Pacemaker System

Det blyfria pacemakersystemet AVEIR™ Dual Chamber (DR) är världens första blyfria pacemaker med dubbla kammare som är utformad för att hjälpa personer med långsam hjärtrytm.

AVEIR DR är betydligt mindre än konventionella pacemakers, ungefär en tiondel av deras storlek, och förmaks- och kammarenheterna kan samverka via den banbrytande i2i™-tekniken (implantat till implantat).

Denna innovation säkerställer konsekvent, koordinerad pacing mellan höger förmak och kammare. Dessutom har de blyfria pacemakrarna i AVEIR en konstruktion som gör det möjligt att återta pacemakern vid eventuella förändringar i terapeutiska behov eller vid behov av ett framtida byte av enhet.

CES Innovation Awards

Vinnare i CES Innovation Awards 2024

CES Innovation Awards Program är en prestigefylld tävling som belönar enastående design och ingenjörskonst inom konsumentteknikprodukter. Programmet är en del av Consumer Electronics Show (CES), som är ett årligt evenemang som hålls i Las Vegas och är känt för att visa upp de senaste framstegen inom konsumentelektronik och teknik.

Viktiga aspekter av CES Innovation Awards-programmet inkluderar:

  • Kategorier: Programmet innehåller ett brett utbud av produktkategorier, vilket återspeglar den mångfald som finns inom konsumentteknik. Dessa kategorier inkluderar vanligtvis områden som datorhårdvara, smarta hem-enheter, ljud / visuell utrustning och bärbar teknik, bland andra.
  • Bedömningskriterier: Produkterna utvärderas av en panel med branschexperter, däribland designers, ingenjörer och medlemmar av teknikmedia. Bedömningskriterierna fokuserar på design, funktionalitet, konsumentattraktion och hur produkten jämförs med andra produkter på marknaden.
  • Innovation och påverkan: En betydande tonvikt läggs på innovation. Produkter som vinner dessa utmärkelser har ofta banbrytande eller mycket innovativ teknik. Produktens påverkan på marknaden och potential att förändra konsumentbeteenden eller livsstilar är också en kritisk faktor.
  • Erkännande av hedersutmärkelser: Produkter som får poäng över ett visst tröskelvärde under bedömningsprocessen utses till “CES Innovation Honorees”. Detta erkännande är mycket eftertraktat eftersom det innebär att en produkt är framstående inom teknik och design.
  • Utmärkelsen Best of Innovation: Bland de hedrade produkterna tilldelas den högst rankade produkten i varje kategori utmärkelsen “Best of Innovation”. Denna utmärkelse är reserverad för produkter som anses vara verkligt exceptionella inom sitt område.
  • Global plattform: CES Innovation Awards Program erbjuder en global plattform för företag att visa upp sina senaste innovationer. Att vinna eller bli nominerad till ett pris kan avsevärt öka en produkts synlighet och marknadsvärde.
  • Showcase-evenemang: Under CES-evenemanget finns det vanligtvis en utställning där deltagarna kan se de vinnande produkterna. Detta är ett unikt tillfälle för företag att visa upp sin innovativa teknik för en global publik, inklusive potentiella investerare, köpare och media.

Sammantaget är CES Innovation Awards Program ett bevis på det föränderliga landskapet för konsumentteknik och ger en inblick i framtiden för teknikdrivna konsumentprodukter. Det är en hyllning till kreativitet, uppfinningsrikedom och tekniska framsteg som fortsätter att tänja på gränserna för vad som är möjligt inom konsumentelektronik.

More from Benny Sjölind
Förbered dig för en festlig december med dessa exklusiva kalendrar
Med vintern runt hörnet presenterar Gents nu återkomsten av deras eleganta kollektion...
Read More
0 replies on “CES Innovation Awards 2024 – Vinnarna i världens mest prestigefyllda teknikmässa”