Amazon Prime Day återvänder till Sverige den 16-17 juli – Exklusiva Erbjudanden för Prime-medlemmar

amazon prime day sverige

Amazon Prime Day är tillbaka i Sverige den 16-17 juli, och erbjuder tiotusentals exklusiva rabatter för Prime-medlemmar. Svenska kunder kan förvänta sig fantastiska erbjudanden på populära varumärken som Electrolux, Stanley, RevolutionRace och Mattel, samt på utvalda Amazon-enheter som Echo, Kindle och Fire TV. Dessutom kommer det finnas tusentals erbjudanden från små och medelstora företag, inklusive lokala favoriter som TriNordic, Nicks, Steamery och Cura.

Amazon Prime Day är enormt stort i länder som USA och även på svensk mark har detta evenemang fått stort intresse i och med att vi nu har många Prime-medlemmar även i Sverige. Till en av de fördelar som ett Prime-medlemskap medför kan nämnas fri och snabb leverans – t.o.m samma dag på vissa orter i Sverige!

Med över 200 miljoner betalande Prime-medlemmar världen över är det inget under att Prime-dagarna har ett stort intresse världen över. Årets Prime Day är mer fulladdad med erbjudanden än någonsin tidigare. Här tar vi fram några av dessa.

Inför Prime Day delar kända svenskar som Marko ‘Markoolio’ Lehtosalo, Melinda Jacobs, Emil Hansius, Julia Franzén och Nikita Uggla med sig av sina produktrekommendationer för att hjälpa svenska kunder skapa nya sommarminnen med Prime. Dessa rekommendationer kan hittas i en särskild butik på Amazon.se.

Amazon Prime Day startdatum och erbjudanden

Den stora sommarrean på Amazon Prime Day 2024 startar den 16 juli kl 00:01 och pågår till 23:59 den 17 juli. Prime-medlemmar i Sverige får exklusiv tillgång till rabatter på produkter inom leksaker, sport, friluftsliv och mycket mer.

För att ta del av rean kan svenska kunder registrera sig för en 30-dagars gratis provperiod på Amazon.se. Efter provperioden kostar medlemskapet 59 kr per månad eller 549 kr per år.

Läs också: Amazon har lanserat avdelningen “begagnad” i Sverige

Gulfem Toygar, Sverigechef på Amazon Sverige, säger:

“Amazon Prime Day infaller under den långa och härliga svenska semesterperioden, och under rean kommer svenska Prime-medlemmar att kunna hitta fantastiska erbjudanden på Amazon.se. Det kommer finnas pengar att spara på produkter som hjälper dem njuta av sommaren och skapa nya minnen tillsammans med sina familjer.”

Fördelar med Amazon Prime-medlemskap

Utöver de exklusiva erbjudandena under Prime Day får Prime-medlemmar tillgång till snabb och gratis hemleverans av miljontals produkter, obegränsad streaming av filmer och TV-serier på Prime Video, samt gratis spel och spelinnehåll via Prime Gaming.

Prime-medlemmar över hela världen sparade över 2,5 miljarder USD under Prime Day 2023.

Kändisbutiker och produktrekommendationer

Inför Prime Day har Marko “Markoolio” Lehtosalo, Melinda Jacobs, Emil Hansius, Julia Franzén och Nikita Uggla delat sina produktrekommendationer för att hjälpa svenska kunder få ut det mesta av sommaren. I den särskilda butiken finns allt från leksaker till strandprylar, cykeltillbehör och fiskespön – produkter som ofta är med på listan över svenska sommarfavoriter.

Enligt en undersökning genomförd av YouGov på uppdrag av Amazon Sverige, är följande några av de mest minnesvärda sommarprodukterna:

  • Cyklar (45%)
  • Böcker (27%)
  • Serietidningar (24%)
  • Fotboll (22.5%)
  • Gungor (22%)
  • Fiskespö (21%)
  • Hopprep (19%)
  • Flyt- och simleksaker (17%)
  • Hink och spade (16.5%)
  • Filmer (16%)

Kunder kan besöka amazon.se/sommarminnen för att få tillgång till dessa produkttips och dra nytta av snabb och gratis leverans för Prime-medlemmar.

Läs också: Allt du behöver veta om Amazon Sverige

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Teknikmagasinet lanseras hos Wolt – Hemelektronik levererad på 30 Minuter
Nu kan Wolts användare beställa hemelektronik och få den levererad på bara...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *