byNonStop: Ny streamingtjänst förädlar filmupplevelsen

byNonStop: Ny streamingtjänst för bästa filmupplevelsen

I ett unikt samarbete har Allente och NonStop Entertainment officiellt lanserat byNonStop, en streamingtjänst som lovar att ta med filmälskare på en exklusiv resa genom filmens värld, med ett fokus på kvalitetsfilm och unika filmpärlor.

Denna tjänst är speciellt utformad för de som uppskattar djupet och bredden i filmkonsten, från Oscarnominerade verk till handplockade klassiker.

Ett paradis för cineaster

byNonStop erbjuder en omsorgsfullt kuraterad filmkatalog som speglar NonStop Entertainments rykte som distributör av minnesvärda filmer. Med titlar som den Oscarnominerade “Lärarrummet”, A24:s “A different man” med Sebastian Stan, och “Mother, Couch”, prisad som Bästa nordiska film, presenterar tjänsten en blandning av moderna mästerverk och odödliga klassiker.

Vid lanseringen stoltserar byNonStop med en rikligt varierad samling filmer inklusive “Lost Highway”, “The Capote Tapes”, och “Dagen efter denna”. Tjänsten lovar veckovisa uppdateringar för att ständigt erbjuda nytt och spännande innehåll till sina användare, riktat mot den kräsna filmälskaren.

Det handlar inte bara om att se film; det är en dykning in i själva essensen av filmkonsten, med verk som täcker oberoende film, dokumentärer, och genredefinierande filmer.

Läs också: Allente revolutionerar Streaming med nya flexibla paket

Tillgänglighet för Alla

Från och med idag den 2 april blir byNonStop tillgängligt som en del av Allentes utbud, tillgänglig för kunder med parabol- och fiber-tv-paket. För de som väljer Allente Stream med Flex-paketering, ingår byNonStop i ett valbart paket tillsammans med andra nischade kanaler.

Denna utökning av Allentes tjänster erbjuder en unik möjlighet för kunder att utforska en värld av film som sträcker sig bortom det traditionella utbudet, och markerar en ny era i tillgänglighet och mångfald inom streamingsektorn.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
NK introducerar “Jakten på julmagin” – En unik julskyltning med AI-skapad saga
Nordiska Kompaniet har just avslöjat sin årliga julskyltning, som öppnar dörren till...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *