Här är alla nyheter på STARZPLAY i juli

nyheter på starzplay i juni 2022

I juli bjuder STARZPLAY på en buffé av underhållning. Bland annat premiären av det hjärtskärande dramat “The Girl from Plainville”, med premiär den 10 juli, där vi får följa unga Michelle Carter och händelserna som skulle leda till att hon fälls för ofrivilligt dråp av sin pojkvän.

Men också den omtalade nya versionen av “Queer as Folk”, 31 juli, om en mångfaldig grupp vänner i New Orleans, samt fortsättningen av den okända historien om Englands ikoniska drottning i “Becoming Elizabeth”. 

Under sommarens solskygga dagar finns dessutom också dokumentärserien “Seduced: Inside the NXIVM Cult”, andra säsongen av både “Hightown” och “Love Life” att luta sig tillbaka och njuta av. Filmutbudet bjuder på allt ifrån kostymdrama och komedi till skräck och rysare, däribland filmer som “The White Queen”, “Date and Switch”, “Once” och “Drag me to Hell”.  

Allt detta och mycket mer på STARZPLAY i juli. 

SERIER PÅ STARZPLAY I JULI

THE GIRL FROM PLAINVILLE

The Girl from Plainville serie
Foto: Steve Dietl/Hulu)

PREMIÄR 10 JULI

Det hjärtskärande dramat “The Girl from Plainville” är inspirerad av de verkliga händelserna kring det omtalade “sms-självmordet”. Serien utforskar Michelles (Elle Fanning) relation till Conrad Roy III (Colton Ryan) och händelserna som sedermera kom att leda till hennes död och gör att Michelle fälls för ofrivilligt dråp.  

NYA AVSNITT VARJE SÖNDAG

QUEER AS FOLK

queer as folk serie start juli 2022
Foto: Alyssa Moran/Peacock)

PREMIÄR 31 JULI

“Queer as Folk” är en ny levande version av den banbrytande brittiska serien, skapad av Russel T. David (“It’s a Sin”, Doctor Who”). Serien utforskar en mångfaldig grupp vänner i New Orleans vars liv förändras i efterdyningarna av en tragedi. 

TVÅ NYA AVSNITT VARJE SÖNDAG

BECOMING ELIZABETH

Becoming Elizabeth serie sverige

STREAMAS NU

“Becoming Elizabeth” är den okända historien om Englands mest ikoniska drottning, långt innan det att hon intar tronen. Henry VIII:s bortgång leder unga och föräldralösa Elizabeth Tudor rakt in i armarna på det oförutsägbara och farliga engelska hovet. När hennes 9-åriga bror sedan kröns till kung, och de mäktiga familjerna i England och europeiska makter tävlar om kontrollen över landet, tvingas Elizabeth att antingen bli en bricka i deras spel eller själv spela spelet. 

NYA AVSNITT VARJE SÖNDAG 
(med undantag den 24 juli)

SEDUCED: INSIDE THE NXIVM CULT

SEDUCED: INSIDE THE NXIVM CULT

1 JULI

En dokumentärserie i fyra delar från filmteamet bakom Emmy ®-nominerade “Brave Miss World” med Cecilia Peck som regissör och producent, och Inbal Lessner som producent och redigerare. Dokumentären följer India Oxenberg, och hennes farliga resa genom den mörka och kriminella världen i den ökända “självhjälpsgruppen”/sexslavs-kulten NXIVM. 

HELA SÄSONGEN TILLGÄNGLIG NU

HIGHTOWN SÄSONG 2

hightown serie

18 JULI

I säsong 2 av “Hightown”, kastas den nyexaminerade polisen Jackie Quinones, in i en dödlig opiodvåg som drabbar Cape Cod. Jackie gör allt för att sätta stadens stora drogleverantör Frankie Cuevas bakom lås och bom, personen som också bär ansvaret för hennes bästa väns död. Men det är en svår kamp för Jackie, som krampaktigt håller fast vid sin nykterhet samtidigt som hon försöker fixa det ofixbara, både i sin omvärld och i sig själv. 

HELA SÄSONGEN TILLGÄNGLIG NU

LOVE LIFE SÄSONG 2

low life säsong 2

29 JULI

I “Love Life” säsong 2 följer vi Darbys vän, Marcus Watkins, som tvingas bygga upp sitt liv igen och hoppas finna kärlek som vara, efter det att hans äktenskap faller samman. Med New York City som spelplan, och med en tidslinje som sträcker sig över flera år, får våra huvudpersoner lära sig att varje relation och fling för dem närmare deras “person”, även om de själva inte vet om det ännu.  

HELA SÄSONGEN TILLGÄNGLIG NU

THE WHITE QUEEN

the white queen serie

STREAMA NU

“The White Queen” är en fängslande berättelse om tre olika, men lika obevekliga kvinnor som planerar, manipulerar och förför, allt för att komma närmare den engelska tronen. 

HELA SÄSONGEN TILLGÄNGLIG NU

FILMER

DATE AND SWITCH

date and switch film premiär

1 JULI

Två killar, som sluter en pakt att förlora oskulden före sin bal, får sin vänskap prövad när en av dem kommer ut ur garderoben. 

DRAG ME TO HELL

drag me to hell film juli 2022

1 JULI

En ambitiös långivare får en förbannelse över sig från en mystisk kvinna och måste sedan desperat kämpa för att rädda hennes själ från att dras ner till helvetet av onda krafter. 

ONCE

once film

1 JULI

En modern musikal om en gatumusiker, en invandrare och deras händelserika vecka tillsammans med att skriva, repetera och spela in låtar som berättar deras kärlekshistoria.  

Läs mer: Bästa powerbank med solceller sommaren 2022

More from Benny Sjölind
Belmond samarbetar med Dior – öppnar pop-up-spa i Portofino
Belmond presenterar nu ett samarbete med Dior för en ny upplevelse i...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *