Adidas har nu lanserat nya matchtröjor inför fotbolls-EM 2024

nya EM-landslagströjor 2024

Adidas har nu presenterat de senaste matchtröjorna för fotbolls-EM 2024, som ska bäras av sju framstående nationer i turneringen. Belgien, Italien, Skottland, Spanien, Tyskland, Ungern och Wales står i centrum för denna lansering, där varje tröja bär på en unik berättelse och design inspirerad av nationens kulturarv och identitet. Här är Adidas nya matchtröjor inför fotbolls-EM 2024.

Med ett öga för detaljer och innovation, har Adidas skapat hemma- och bortatröjor som inte bara speglar tradition utan även banar väg för ny teknologi och modern estetik.

Design och inspiration

tysklands nya fotbolls em tröjor 2024

Denna kollektion av matchtröjor hyllar kulturella symboler och historiska referenser på ett lekfullt och djärvt sätt. Tysklands tröja glänser med en ljusare färgpalett än tidigare, medan Italien stolt visar upp sina nationella färger i en subtil men framträdande design.

Läs också: Bästa fotbollsskor 2024

italiens nya fotbolls-em tröjor 2024

Skottland fortsätter att hedra sitt Tartan-arv, fast i en moderniserad form, och Spaniens tröja pryds av Nejlikan, landets nationalblomma, som en elegant detalj. Belgien tar ett steg in i serieteckningens värld, med en hyllning till Hergé och hans ikoniska skapelse Tintin.

skottlands nya fotbolls-em tröjor 2024

Sam Handy, VP of Product and Design på Adidas, understryker matchtröjans betydelse som en symbol för nationell enighet och stolthet under stora turneringar. “Matchtröjan är mer än bara ett plagg; den representerar sammanhållning, passion och en gemensam identitet,” säger Handy. Tröjorna är tänkta att bäras inte bara av spelarna på planen utan av fansen överallt, som ett sätt att visa sitt stöd och sin kärlek till laget.

spaniens fotbolls-em tröjor 2024

Innovativ teknologi för optimal prestanda

Tillverkade med Adidas senaste teknologi, erbjuder dessa tröjor oöverträffad komfort och prestanda. Med antingen HEAT.RDY- eller AEROREADY-teknologin, säkerställs att spelarna hålls torra och bekväma genom att materialen absorberar fukt.

Belgiens fotbolls-em tröjor 2024

Lättviktsmaterial och specialdesignade paneler förbättrar luftflödet och komforten ytterligare.

Tillgänglighet

Ungerns fotbolls-EM tröjor 2024

För de som ser fram emot att klä sig i sina favoritlags färger, finns nu Adidas EM-tröjor tillgängliga att köpas, både på adidas.se och hos utvalda återförsäljare.

Läs också: Nya adidas Predator 24 fotbollsskor

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Ritestreams nya plattform skall förändra film- och TV-industrin – Revolutionerar skapande och distribution av innehåll
Allrites, en framstående online-marknadsplats för handel med kreativt innehåll, har presenterat ritestream,...
Read More
0 replies on “Adidas har nu lanserat nya matchtröjor inför fotbolls-EM 2024”