Snart kommer en ny Samsonite Flagship store i centrala Stockholm – Öppnar på Vasagatan 40

nya samsonite flaggskeppsbutik stockholm

Nu meddelar Samsonite att man öppnar sin fjärde butik i Stockholm på Vasagatan 40 i mitten av April. Butiksytan sträcker sig över 221 kvadratmeter och i i denna kommer Samsonite att erbjuda ett brett sortiment av resväskor av hög kvalitet, samt businessväskor, ryggsäckar och reseaccessoarer.

Samtidigt flyttar även Samsonites serviceenhet ifrån Barkaby till butiken. I denna serviceenhet kommer kunderna att kunna reparera eller fräscha upp sina väskor t.ex med nya hjul som en del av märkets satsning på hållbarhet enligt deras motto ”Our Sustainable journey”.

Om Samsonite och deras resväskor

Snart kommer en ny Samsonite Flagship store i centrala Stockholm - Öppnar på Vasagatan 40

Samsonite är ett världsledande företag inom resväskor, ryggsäckar och reseaccessoarer, känt för sin innovation och kvalitet. Företaget grundades 1910 av Jesse Shwayder i Denver, Colorado, USA. Ursprungligen kallat Shwayder Trunk Manufacturing Company, tog det namnet Samsonite 1966, inspirerat av den bibliska figuren Simson, känd för sin styrka. Detta namnbyte speglade företagets strävan efter att skapa robusta och hållbara produkter.

Genom årtiondena har Samsonite varit i framkant när det gäller innovation inom bagagebranschen. De har introducerat flera banbrytande produkter, inklusive den första lätta resväskan på hjul och bagage med hårda skal tillverkade av polykarbonat, vilket revolutionerade branschen med dess kombination av lättvikt och hållbarhet.

Snart kommer en ny Samsonite Flagship store i centrala Stockholm - Öppnar på Vasagatan 40

Idag är Samsonite ett globalt varumärke med produkter som säljs i över 100 länder, via ett omfattande nätverk av företagsägda butiker, franchisebutiker, online-plattformar och återförsäljare. Företaget fortsätter att satsa på forskning och utveckling för att skapa innovativa reseprodukter som möter dagens resenärers behov, med fokus på hållbarhet, teknologi och design.

Samsonite har också utvidgat sitt varumärkesportfölj genom förvärv av andra företag, som Tumi, American Tourister, High Sierra och Gregory, vilket breddar dess utbud av produkter och tilltalar en större kundbas. Företagets engagemang för kvalitet, innovation och kundservice har säkerställt dess position som en ledare inom reseprodukter och accessoarer, och det fortsätter att vara en ikon inom resvärlden.

More from Benny Sjölind
DEFENDER OCTA: Den ultimata högpresterande följeslagaren
Defender, det legendariska brittiska märket känt för sina äventyrsfordon, lanserar nu sitt...
Read More
0 replies on “Snart kommer en ny Samsonite Flagship store i centrala Stockholm – Öppnar på Vasagatan 40”