Den populära TV-serien White Lotus väljer Thailand för ny säsong: En möjlighet för svenska resenärer

white lotus thailand tredje säsongen

“White Lotus”, den populära TV-serien, har valt Thailand som destination för inspelningarna av sin tredje säsong. Detta sydostasiatiska paradis, som länge varit en favorit bland svenska turister, förväntas få ännu mer uppmärksamhet när serien når tittarna.

Den thailändska turistmyndigheten (TAT) är entusiastiska över att landets skönhet och kultur kommer att skildras i serien. Scener från platser som Phuket, Bangkok och Koh Samui kommer att framhävas, vilket TAT ser som en möjlighet att visa upp Thailands unika gästfrihet och kulturella rikedomar.

Resebranschen förutspår en “White Lotus-effekt”

Efter seriens tidigare säsongers framgång, förutspår reseföretaget TUI en ökad efterfrågan på resor till Thailand. TUIs kommunikationsansvariga, Dian Martinez Valencia säger att intresset för Sicilien ökade betydligt efter seriens andra säsong och en liknande trend förväntas även för Thailand.

Efter att den andra säsongen av tv-serien hade premiär såg vi att intresset för Sicilien ökade kraftigt. Det är därför inte helt osannolikt med samma ”White Lotus”-effekt för Thailand. Inte minst när Phuket och Koh Samui har några av världens vackraste stränder och vyer att bjuda på, säger Dian Martinez Valencia.

Ingen orosmoln för svenska turister

Trots förväntningar om högre efterfrågan, tror TUI inte att detta kommer leda till märkbar trängsel i populära thailändska destinationer. De betonar dock vikten av att boka i god tid, särskilt för resor under vintern 2024/2025, för att säkra de bästa hotellen och erbjudandena.

TUI:s topp 5 hotell i Thailand

För de som planerar en resa till Thailand, här är TUIs nuvarande topp 5-lista över hotell i Thailand:

  1. TUI Blue Mai Khao Lak
  2. TUI Suneo Arinara Bangtao
  3. Ayara Villas, Khao Lak
  4. JW Marriott Khao Lak Resort & Spa
  5. TUI Blue Khao Lak Resort

Om TUI:s resor till Thailand

TUI erbjuder direktflyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till Phuket och Krabi, samt reguljärflyg till Bangkok och Koh Samui. Kombinationsresor är också möjliga för de som vill utforska flera destinationer under en och samma resa.

“White Lotus” säsong 3 förväntas ha premiär på HBO Max under 2025, vilket ger ännu en anledning för svenskarna att boka en resa till detta exotiska land.

Läs också: TUI lanserar vinresor

Tags from the story
, ,
More from Benny Sjölind
LG presenterar den ultimata underhållningslösningen för resor: StanbyME Go
LG Electronics har revolutionerat mobil underhållning med lanseringen av sin senaste produkt,...
Read More
0 replies on “Den populära TV-serien White Lotus väljer Thailand för ny säsong: En möjlighet för svenska resenärer”