Estrella lanserar ny lyxig smak: Västkustchips med Tryffel & Havssalt

Estrella nyheter 2024

För första gången utökar Estrella sin portfölj av Västkustchips med en limited edition smak som kombinerar lyxen av tryffel med havets fräschör. Den 18 mars välkomnas Västkustchips Tryffel & Havssalt till Sveriges butikshyllor, redo att förgylla vårens och försommarens tilltuggsmoments.

Smakkombination tar avstamp i den exklusiva och rika umamismaken av svart tryffel, ackompanjerad av en perfekt balans av havssalt. Denna unika smaksättning på Estrellas noggrant utvalda svenska potatis utlovar en sensationell smakupplevelse.

Tillverkningsprocessen, som innefattar grytfritering vid låg temperatur över längre tid, garanterar en oöverträffad krispighet och djup smakprofil.

I linje med en ökande medvetenhet kring hållbarhet och djurvänliga alternativ, är denna nyhet inte bara en fest för smaklökarna utan också för planeten. Med veganska ingredienser och certifiering från Svenskt Sigill, framhäver Estrella sitt engagemang för både miljö och kvalitet, vilket gör Västkustchips Tryffel & Havssalt till ett ansvarsfullt och samtidigt lyxigt val för chipsälskare.

Läs också: Brämhults nya drycker 2024

Ytterligare Estrella nyheter 2024

Estrella nyheter 2024

Redan tidigare i år har Estrella lanserat fem produktnyheter. I januari kom följande nytillskott bland nötter till efterlängtade återkomster i chipsform.

Onion Rings – En återkommande succé

Onion Rings, Estrellas krispiga lökringar, har visat sig vara en verklig försäljningssuccé och är nu tillbaka för gott. Denna enkla, men ack så välsmakande produkt, har tidigare kommit och gått i sortimentet men är nu här för att stanna på grund av sin popularitet.

Intressanta fakta om Onion Rings:

  • På estrella.se har Onion Rings, trots sina tillfälliga besök, mottagit nästan flest recensioner av alla produkter, bara några få röster från toppositionen.
  • Under sommaren 2023 fördubblade Estrella produktionen av dessa eftertraktade snacks, men ändå sålde de slut direkt.
  • Vid deras senaste lansering sommaren 2023 gick det åt cirka 9 påsar per minut under en intensiv vecka.

Creamy Sriracha – Hetta möter krämighet

För alla som älskar kryddstark mat, introducerar Estrella nu Creamy Sriracha chips. Denna nya smak kombinerar den populära chilisåsens hetta med en härlig krämighet och balanserad sälta, vilket gör dem oemotståndliga.

Dessutom är dessa chips veganvänliga, till glädje för alla. Premiärvisningen sker på Hemmakväll den 30 december, i 175g påsar.

Hjärtan Salt – Kärlek vid första tuggan

Estrella visar sin kärlek till snacksälskare genom att lansera potatishjärtan med ett luftigt och krispigt nätmönster, toppade med en fin sälta. Dessa veganvänliga hjärtan är perfekta att dela med någon speciell, en vän eller att unna dig själv som en akt av självkärlek.

Nötmixer som överraskar

Estrella har även expanderat sin nötportfölj med två nya blandningar:

  • Nötmix Chili kombinerar chilikryddade jordnötter med söta kanderade cashew- och jordnötter för en perfekt balans mellan sötma och hetta. Dessutom är cashewnötterna certifierade med Honest Cashew för etisk hantering.
  • Nötmix Tranbär erbjuder en knaprig blandning av kanderade och saltade jordnötter tillsammans med mandlar och tranbär, vilket skapar en mångsidig mix för olika tillfällen.
More from Benny Sjölind
Översikt över ränteförändringar i svenska banker – Nyliga justeringar av bundna och rörliga räntor
Efter Riksbankens senaste höjning av styrräntan till fyra procent i september förra...
Read More
0 replies on “Estrella lanserar ny lyxig smak: Västkustchips med Tryffel & Havssalt”