Vårgårda – Det nya märket med snus som har smaker från svensk natur

Vårgårda snus - Det nya märket med smaker från svensk natur

Vårgårda, ett av de senaste tillskotten i snusvärlden, hämtar sina smaker från det svenska naturlandskapet. Märket lanserades ifjol och till en början fanns i fyra olika smakprofiler i utbudet: Skog, Bär, Blom och Ört, alla presenterade i vackert designade dosor som reflekterar både smaken och det svenska ursprunget.

Nyligen lanserade man även en femte smak i form av Vårgårda Gryning som har ljus tobak med en smak av vilda plommon, rosenkvitten, röda vinbär och kungsmynta, med en subtil touch av fänkål.

De snus som finns tillgängliga hos Vårgårda är en hyllning till de säregna smakerna och den rika naturen i Sverige, och varje variant representerar en unik del av den svenska floran. Dessa smakkombinationer som inte bara är en fröjd för gommen utan även en visuell upplevelse.

Utforska de naturnära smakerna i Vårgårda-serien

Förutom Vårgårda Gryning finns alltså följande smaker under märket Vårgårda:

Skog

Vårgårda snus - Det nya märket med smaker från svensk natur

Skog varianten erbjuder en lätt och kryddig tobakskaraktär med framträdande toner av enbär och lavendel, kompletterad med en subtil antydan till björksav och harsyra.

Bär

Vårgårda snus - Det nya märket med smaker från svensk natur

I Bär smakar man den kryddiga tobaksbasen balanserad med de saftiga tonerna av röda skogsbär, förhöjd med en touch av fläder.

Blom

Vårgårda snus - Det nya märket med smaker från svensk natur

Blom tar fram essensen av blommor med sin tobakskaraktär som är kryddad med noter av kamomill och vita rosor, subtilt förstärkt med en antydan till krusbär.

Ört

Vårgårda, ett av de senaste tillskotten i snusvärlden, hämtar sina smaker från det svenska naturlandskapet.

Örtblandningen är kryddig och ljus i sin tobaksbas, med klara inslag av oregano och dragon, och en dold ton av nässlor som skapar en intressant smakprofil.

Dessa fyra smaker vara tillgängliga i välutrustade dagligvaruhandlare och servicebutiker, vilket ger snusare en möjlighet att utforska och njuta av de rika smakerna från Vårgårda.

Om Vårgårda fabrik

Vårgårda snus lanserades i Sverige 2023. Den gamla kvarnen för ris och havregryn där Vårgårda snus tillverkas är ortens äldsta industri som ännu är i bruk, med en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1400-talet. Vårgårda Kvarn blev det gamla svenska snusmonopolets första seriösa utmanare och idag är tillverkningen som pågår i de gamla tegelhusen toppmodern, med produktion som byggts upp helt från grunden och snillrika maskiner enligt högsta standard.

Tags from the story
More from Benny Sjölind
Nike presenterar revolutionerande Dri-FIT ADV-teknologi i årets nya landslagsdräkter
Vi har en spännande fotbollssommar att se fram emot med bland annat...
Read More
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *